2020-01-28 21:07

SCANDAL în ALDE. Partidul lui Tăriceanu pierde zeci de membri dintr-o lovitură

 |  18:33
SCANDAL în ALDE. Partidul lui Tăriceanu pierde zeci de membri dintr-o lovitură

Demisii în masă în formațiunea politică a lui Călin Popescu Tăriceanu. Singurul partid care a rămas cu numele deși a fost exclus din familia politică europeană, ALDE, pierde dintr-un foc zeci de membrii.

Lovitură puternică pentru ALDE în județul Alba. Zeci de membrii sunt pregătiți să părăsească tabăra condusă de Ion Lazăr, informează Realitatea de Alba.

Surse politice au confirmat că în următoarea perioadă se anunță demisii în serie din ALDE Alba. Această mișcare ar putea îngropa partidul, ținând cont că anul viitor urmează să avem alegeri locale.

Aceleași surse spun că demisionarii se vor îndrepta înspre PRO România condus de Victor Ponta. Pro România pare să fie în momentul de față o alternativă pentru majoritatea nemulțumiților din marile partide politice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-25Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
25 Iun 2019

uite ALDE nu e ALDE........evident ca fug toti sobolanii inainte de scufundare.Faptul ca fug la Ponta inseamna ca stiu bine ca urmeaza si scufundarea PSD-ului.Tot asa a fost si cu partidul lui Basescu,au fugit sobolanii la alte partide Europa nu e o constructie perfecta,are destule probleme,dar sa te transformi in partid anti-Europa ,anti-stat de drept costa si europenii le-au intors spatele.Practic in loc de vechiul ALDE care a devenit nefrecventabil europenii au primit noul USR-plus Dar grupul Ponta daca ar fi fost intr-adevar ceva serios ar fi trecut motiunea de cenzura.problema cea mai mare este ca nu scapam naibii odata de guvernul asta penibil si toxic
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine