2020-07-14 09:09

SCANDAL în Coaliție. Dăncilă îi răspunde lui Tăriceanu: ”Poate se referea la miniștrii ALDE”

 |  19:25
SCANDAL în Coaliție. Dăncilă îi răspunde lui Tăriceanu: ”Poate se referea la miniștrii ALDE”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că acuzaţiile liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, privind funcţionarea Guvernului din inerţie, probabil fac referire la miniştrii ALDE şi nu la tot Executivul. Dăncilă spune că ar fi preferat ca aceste declaraţii să fie făcute în coaliţie, şi nu în presă.

"Sincer mă surprinde această declaraţie ale domnului Tăriceanu. Eu cred că acest Guvern a obţinut rezultate. Domnul Tăriceanu are miniştri în Guvern. Probabil referirea este la miniştrii dumnealui, că nu poţi să iei în ansamblu şi să judeci toţi oamenii dintr-un Guvern. Pentru mine sunt importante alte lucruri, nu să răspund domnului Tăriceanu. Este părerea dumnealui. Aş fi vrut ca această părere să fie discutată în coaliţie şi nu prin intermediul presei. Nu am să discut despre afirmaţiile domnului Tăriceanu", a declarat premierul Dăncilă marţi la Dolj.

Prim-ministrul a subliniat faptul că decizia luată de conducerea PSD privind remanierea Guvernului va rămâne.

"Aceste acuzaţii nu fac decât să scindeze iar eu întotdeaun am îndemnat la consens şi unitate. Cred că românii nu au nevoie de astfel de afirmaţii făcute prin intermediul mass-mediei. Am să-mi spun părerea în cadrul coaliţiei referitoare la aceste aspecte. Atâta timp cât în forul PSD s-a luat decizia remanierilor şi a reajustării programului de guvernare şi nu o restructurare, vom merge pe linia PSD", a spus Dăncilă.

Declaraţiile vin în contextul în care Călin Popescu Tăriceanu a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că Guvernul funcţionează din inerţie şi nu vrea să facă parte dintr-un Executiv "impotent".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-13

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

SCENE ȘOCANTE în Craiova, în timpul vizitei lui Dăncilă: un tânăr stropea trecătorii cu benzină și le dădea foc

Tăriceanu iese la ATAC: ”Nu vreau să fac parte dintr-un Guvern IMPOTENT!”
Parerea ta...

INSOMNIA
14 Aug 2019

Munca cu întâlnire a țiganilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz