2020-02-28 21:28

Scandal în Olt! Paul Stănescu l-a demis pe Dan Ciocan de la şefia PSD Caracal

 |  10:05
Scandal în Olt! Paul Stănescu l-a demis pe Dan Ciocan de la şefia PSD Caracal

La sfârşitul săptămânii, senatorul Paul Stănescu l-a demis pe deputatul Dan Ciocan de la conducerea organizaţiei PSD Caracal. Practic, demiterea lui Dan Ciocan reprezintă represaliile lui Paul Stănescu, după ce, în timpul verii, Ciocan, împreună cu Darius Vâlcov, ar fi încercat să-l îndepărteze pe senator de la conducerea organizației județene Olt.

Dan Ciocan a fost președintele PSD Caracal în ultimii 12 ani și se află la al doilea mandat de deputat. Împreună cu fratele său, Cornel, acesta este unul dintre liderii unui clan politic care, împreună cu familia Stănescu, exercită controlul asupra județului Olt. Iată ce spune comunicatul PSD Olt despre demiterea lui Dan Ciocan:

„Biroul Permanent Județean al Partidului Social Democrat – Organizația Olt, în cadrul ședinței de astăzi, 19 Octombrie 2019, a hotărât:

Propunerea dizolvării conducerii Organizației Locale Caracal a PSD;

Desemnarea domnului Doldurea Ion Marian în calitate de Președinte Interimar al PSD Caracal, în vederea coordonării activității, până la data organizării de noi alegeri.

Aceste decizii au fost adoptate, întrucât, în cadrul organizației respective, a fost încălcat frecvent și grav orice principiu al dialogului, care ar fi trebuit să se desfășoare în interiorul partidului. Conducerea PSD Caracal, prin activitatea sa și comportamentul adoptat, a adus prejudicii de imagine partidului.

Regretăm cele întâmplate în cadrul organizației, dar considerăm că decența și dialogul au fost și rămân valori definitorii ale Partidului Social Democrat Olt.

Într-o perioadă dificilă, avem nevoie de stabilitate și loialitate, tocmai de aceea, rămânem, ca de fiecare dată, alături de membrii noștri, pe care îi asigurăm de tot sprijinul și experiența politică a conducerii județene și centrale, în realizarea tuturor obiectivelor electorale și de organizare internă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine