2020-07-05 19:35

SCANDAL în plen: deputații opoziției au protestat la tribuna Parlamentului

 |  16:44
SCANDAL în plen: deputații opoziției au protestat la tribuna Parlamentului

În chiar primele minute ale primei ședințe a Camerei Deputaților, aleșii opoziției au scandat de la tribuna Parlamentului împotriva guvernului Grindeanu, împotriva deciziilor adoptate de executiv, marți seara. Liviu Dragnea nu și-a făcut apariția, miercuri, în Camera Deputaților.

Liderul USR, Nicuşor Dan a urcat la tribună şi a susţinut un discurs împotriva celor de la PSD.

"Dragi colegi, cred că e ok să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic aseară", a spus Nicuşor Dan. Liderul USR nu a apucat să spună foarte multe lucruri, pentru că microfonul i-a fost tăiat de preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Gabriel Vlase.

În spatele lui Nicuşor Dan au venit imediat deputaţii USR, PNL si PMP cu foi pe care scriau diverse mesaje. Lângă Nicuşor Dan a stat liderul PNL, Raluca Turcan.

Deputaţii opoziţiei au scandat minute în şir lozinci precum "Hoţii! Hoţii!" sau "Demisia, demisia!".

Preşedintele de şedinţă a fost nevoit să ceară ajutorul chestorilor Camerei Deputaţilor pentru restabilirea ordinii. În cele din urmă, pentru a-i calma pe cei din opoziţie, Gabriel Vlase a fost nevoit să-l lase pe Nicuşor Dan să îşi termine discursul.

”Vrem sa fim vocea strazii si a cetatenilor in Parlament. Cetatenii sunt indignati, sunt in strada si noi ca parlamentari nu putem sa ne comportam ca si cand ar fi o situatie normala, pentru ca nu este o situatie normala. Ar fi aberant sa lasam sa se desfasoare procedurile parlamentare normal, intr-o asemnea situatie.

USR si-a propus sa aduca aceasta nemultumire a strazii in Parlament si sa aratam Puterii ca nu poate sa faca chiar orice. Dat fiind ca este abuziva, nu avem alta sansa decat sa protestam si asta facem. Suntem cetateni normali care protestam in Parlament pentru ca aici avem posibilitatea", a spus Cristian Ghinea de la USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz