2019-05-26 02:19


SCANDAL în plen: Lider PSD: ” În politică, doar BOII sunt consecvenți”

 |  22:26
SCANDAL în plen: Lider PSD: ” În politică, doar BOII sunt consecvenți”

Scandal, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor. Opoziţia şi Puterea şi-au aruncat acuzaţii şi vorbe grele. Totul a început când liderul deputaţilor PNL s-a dus la microfon să ceară supunerea la vot a revocării lui Liviu Dragnea, dar şi a celui care conducea şedinţa - Florin Iordache.

Raluca Turcan, liderul deputaţilor PNL: „Pe mine nu mă deranjează să văd spectacolul. V-aţi molipsit la educaţie de la domnul care conduce ilegal şedinţa”.

Liberalii au fost taxaţi de liderului deputaţilor PSD, pentru insistenţa cu care au cerut revocarea conducerii Camerei Deputaţilor.

Daniel Suciu - liderul deputaţilor PSD: „În politică doar boii sunt consecvenţi. Nu mai fiţi consecvenţi în ceva ce nu a ieşit”.

Liberalul Florin Roman a avut un schimb de replici cu social-democratul Cătălin Rădulescu. Disputa a fost aplanată, în cele din urmă, de Florin Iordache

Forin Roman, deputat PNL: „Când vă adresaţi cu "mă", domnule Mitralieră, să vă adresaţi la dumneavoastră acasă, nu la Parlament”.

Mai mulţi aleşi ai Opoziţiei s-au plâns că le e încălcat dreptul de a vorbi în plen şi au contestat dreptul lui Florin Iordache de a conduce şedinţa, transmite Digi24.

Pavel Popescu, deputat PNL: „Pe mine doamna Turcan sau Orban nu mă leagă de scaun. Doi ani obişnuiţi-vă ca fiecare coleg parlamentar pe care îl respectăm are dreptul să vobească de la acest microfon”.

Eugen Tomac, preşedintele PMP: „Vă cerem să vă retrageţi de la preşedinţia acestei şedinţe pentru că nu aveţi dreptul să o conduceţi”.

Varujan Vosganian, deputat ALDE: „Nimeni nu poate veni cu boxele de acasă să conducă ca la discotecă o şedinţă a Camerei. Nu mi s-a întâmplat să primesc atâtea jigniri cum mi s-a întâmplat în acest Parlament. Nu vă dau dreptul să faceţi jigniri colective.”

În urmă cu o săptămână, Opoziţia a desemnat un vicepreşedinte liberal să conducă şedinţa şi a votat revocarea conducerii Camerei. Cei de la Putere spun că ce au făcut PNL, USR şi PMP nu a fost legal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-12

TAGURI: scandal, camera deputatilor, lider psd, boi, florin iordache, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PâINE SI CIRC.....
13 Dec 2018

......asta ofera de doi ani de zile mafia psd-alde romanilor. De doi ani aceasta organizatie mafiota se lupta sa-l salveze pe porkarul condamnat penal de puscarie. Distrugerea justitidi , economiei , sanatatii si invatamintului au fost '' PROGRAMUL DE GUVERNARE ''
ANONIM
13 Dec 2018

INSCRIPȚIE v/s APOCALIPSA La intrarea Univesității din Stellenbosch (UAS), e afișat următorul text: Distrugerea oricărei națiuni nu necesită bombe atomice sau rachete balistice intercontinentale. Trebuie doar scăderea calității învătământului și permisiunea fraudei la examenele studenților. Pacienții mor în mâinile unor asemenea medici. Clădirile se prăbușesc fiind construite de asemenea ingineri. Banii se pierd în mâinile unor asemenea economiști. Dreptatea se evaporă în mâinile unor asemenea juriști și judecători. Crahul învățământului este crahul națiuni. DIXIT! La noi deja a început a se vedea toate previziunile enumerate!! Mulți dintre cei care lucrează în învățământ, sănătate, economie sau cei ce au nevoie de spital, le resimt din plin??!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG