2020-08-10 03:02

Scandal în PNL, după referendum. Predoiu, despre Orban: Nu poate şterge cu buretele palmaresul său - "Zero!"

 |  12:40
Scandal în PNL, după referendum. Predoiu, despre Orban: Nu poate şterge cu buretele palmaresul său - "Zero!"

Liberalul Cătălin Predoiu a lansat un atac dur la adresa liderului partidului, Ludovic Orban, afirmând că acesta nu poate şterge cu buretele palmaresul său pentru PNL: "zero!"

"Mulţumesc membrilor PNL din teritoriu care au înţeles corect gestul nostru de protest faţă de maniera perdantă de conducere a actualilor lideri PNL, faţă de lipsa de clarviziune şi de corectitudine a actualului preşedinte PNL. Orice drum începe cu un prim pas şi cere răbdare. Într-adevăr, ajunge cu erorile! E cazul ca Preşedintele PNL să iasă din cercul camarilei cu care s-a înconjurat şi să facă şi altceva decât prostii politice, cum ar fi să târască partidul în aventuri din care PSD iese mai tare (gen plângere penală riscantă la Dăncilă, făcută în nume personal, pentru ca apoi să-și acopere "vitejește" spatele dezgolit cu un vot în Bex-ul pe care îl controlează prin împărțirea funcțiilor) sau din care PNL iese șifonat, gen blat cu PSD la Codul Administrativ sacrificând limba română, ori marșul umăr la umăr cu PSD într-un referendum care era cel puțin incert ca rezultat și care amenința să fractureze societatea și, în cazul validării, să-i dea PSD-ului un atu de legitimitate în îndepărtarea României de UE.", a scris pe Facebook Cătălin Predoiu.

Atacul lui Predoiu a continuat. "Oricâte jigniri ar profera ca răspuns al unor critici dure, dar la urma urmei colegiale, Ludovic Orban nu poate șterge cu buretele palmaresul său pentru PNL în acest moment: zero! Ca de la un "fost" ce mă aflu, la o speranță a politicii ce se află, îi reamintesc că 11% la București în 2016 pe care îl reproșează astăzi, i se datorează și lui, care a compromis prin imprudență campania la jumătatea ei, propulsând-o pe Firea primar, după care a fugit dându-și demisia. Nu e tocmai corect să reproșezi rezultatul tocmai celor care au șters mizeria după tine, dle Orban... Dumneata ai făcut-o pe dna Firea primar, dle Orban, în clipa în care ai ignorat decizia politică a Președintelui Filialei București de a nu te implica în finanțarea campaniei de la București. Iar faptul că acum te speli pe mâini arătând către alții, reconfirmă tot ce cunosc despre dvs. Fiți liniștit, am luat și iau în continuare asupra mea, greșeala colectivă a PNL de la București din 2016, tocmai pentru că i-am respectat pe bucureșteni și am plătit imediat cu o demisie. De aceea, prefer să rămân deocamdată un "fost", cu bune și rele. Dvs, care ați ajuns Președinte PNL făcând tacit și pe alocuri explicit campanie internă contra Justiției și amanetând lista de europarlamentari încă din 2017, cum răspundeți criticilor noastre, ce faceți pentru redresarea și coagularea PNL?", a mai scris Cătălin Predoiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-08Parerea ta...

ANONIM
08 Oct 2018

INTARATAI DRACE CA SI MIE IMI PLACA.....LUPTA INTRE DOI LOOZERI
ANONIM
08 Oct 2018

INTARATAI DRACE CA SI MIE IMI PLACE.....LUPTA INTRE DOI LOOZERI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz