2020-07-07 03:53

SCANDAL în PSD. Liderii partidului ar vrea ca Viorica Dăncilă să PLĂTEASCĂ facturile din campanie

 |  23:20
SCANDAL în PSD. Liderii partidului ar vrea ca Viorica Dăncilă să PLĂTEASCĂ facturile din campanie

Scandal în PSD după alegerile prezidențiale. Social-democrații au rămas cu datorii de peste 60 de milioane de lei, facturi neachitate, după plecarea Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului. Săptămâna viitoare, liderii interimari ai PSD se întrunesc într-o ședința în care se va discuta despre datoria rămasă după alegerile prezidențiale, mai ales că nu au primit încă toate facturile cu banii pe care ii au de plătit.

Potrivit unor surse citate de Protv, aceștia au scris deja o adresa de refuz a plății facturilor emise post-campanie. Acest document va fi, de fapt, o înștiințare prin care instituțiile care nu au emis încă facturi pentru PSD sunt informate că acestea trebuie achitate de candidat, nu de partid.

În acest document sunt trecute și datele personale ale Vioricăi Dăncilă.

Fostul lider al PSD este acuzată că, pentru turul doi al prezidențialelor, nu ar fi avut un media-plan și că ar fi decis singură numărul și durata aparițiilor TV. Iar asta în condițiile în care unele televizuni de știri ar fi facturat și 7000 de euro un minut pentru candidatul PSD, astfel că sumele datorate în acest moment sunt foarte mari.

În acest demers, social-democrații invocă și un precedent din campania prezidențială din 2014. Atunci, și lui Victor Ponta i-au fost trimise ”pe persoană fizică” facturi emise după ce a pierdut alegerile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-06Parerea ta...

FLORAREASA
07 Dec 2019

Vorbeai la T V de nu mai puteam sa vad nici un program . Erai pe sticla 24 de ore . Acum plateste cu OMW lui barbatu . Sa vedem ce minarie cu impozitele si taxele la stat ai facut . Ai belito Belini pe turceaste , de la colegii lui Terente
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz