2020-08-13 00:45

Scandal în PSD: revoltă împotriva lui Robert Negoiță

 |  12:44
Scandal în PSD: revoltă împotriva lui Robert Negoiță

Președintele PSD București, Robert Negoiță, primar în sectorul 3 din Capitală, este acuzat că distruge organizația, că intentionează să vândă alegerile și este amenințat direct chiar de un coleg de partid.

"Ne batem de un an de zile cu mafia lui Vangelie (pe care o continua actualul primar Croitoru) si nu este normal ca acum, cineva, oricine, sa incerce sa isi bata joc de noi toti cei din Sectorul 5. Unul ca Robert Negoita care, prin orice metode "subterane", incearca destabilizarea organizatiei noastre si aducerea unui alt candidat, in locul lui Cristian Rizea, pentru Primăria Sectorului 5. Vom iesi in strada luni si ii vom cere demisia lui Robert Negoita pentru ca isi bate joc de organizatia PSD Bucuresti. Este inadmisibil ca un om care nu stie absolut nimic despre acest Sector, in care noi ne-am nascut si am crescut,sa decida ce ne trebuie sau ce avem nevoie la noi acasa. Nu decide Robert Negoita pe munca noastra! Domnul Robert Negoita ar trebui sa isi vada de sectorul lui si de problemele pe care le are acolo, cu Bulevardul Unirii, pentru care ar trebui sa raspunda la DNA. Si daca intentia lui este sa vanda aceste alegeri lui Vanghelie ar trebui sa isi asume acest lucru si sa ne spuna concret, nu sa se foloseasca de functia pe care i-a dat-o partidul pentru a indeparta oamenii care il deranjeaza", spune Ilie Rafael, presedintele executiv al PSD Sector 5, intr-un comunicat de presa.

"Oricum, domnul Negoita nu este la prima abatere si ar trebui sa nu uite ca functia nu a castigat-o, ci i-a fost data! Noi l-am pus, noi il dam jos; tocmai noi, oamenii din partid, de care isi bate joc si de care se foloseste cu marsavie!”, mai spune acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-07Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
07 Feb 2016

Mafiotul asta are datori la stat de 80 milioane euro . Alo ANAFU ce faci ? Jigodia are bani de la unchiul lui fost securist ca Patriciu , Tender , Voiculescu , la fel , cu trista de bani .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz