2020-08-08 06:52

SCANDAL între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: ”Nu eram SLUGA lui!”

 |  21:52
SCANDAL între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: ”Nu eram SLUGA lui!”

Viorica Dăncilă oferă o replică acidă, după ce Liviu Dragnea a spus că nu i-a cerut niciodată acesteia să emite OUG pentru amnistie. Acum, fostul premier îl pune la punct pe fostul său șef, informează Antena3.

Dăncilă a precizat că Dragnea a exercitat presiuni asupra ei, însă nu avea de gând să dea OUG de amnistie și grațiere, deoarece „am considerat că interesul României primează; eram premierul României, nu sluga lui!”.

„Cât timp am fost prim-ministru nu am dat nicio ordonanță de urgență pe justiție! Și nu am avut niciodată vreo inițiativă pro-amnistie și pro-grațiere!

Sunt sigură că acest lucru l-a iritat pe domnul Liviu Dragnea, dar am considerat că interesul României primează. N-am vrut să fac ceva ce știam sigur că e rău pentru țară.

Confirm din nou: au fost presiuni din partea domnului Dragnea pe tema amnistiei și grațierii. Timp de mai multe luni de zile au venit direct și indirect sugestii, recomandări, idei, pe care însă le-am respins.

Domnul Dragnea n-a primit bine aceste refuzuri și-l enerva probabil faptul că nu mă poate manevra. Probabil că domnul Dragnea n-a înțeles un lucru: că eram premierul României, nu sluga lui. Am ținut să onorez funcția și să-mi fac datoria față de români.”, a spus Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-02Parerea ta...

CIUMA ROSIE
01 Iul 2020

astia doi ar trebui sa stea in aceeasi celula ca sa-si lamureasca afacerile si escrocheriile facute cu banii europeni
BUBULACHE
02 Iul 2020

EU LE DAU CLANTA LA AMANDOI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz