2020-07-11 18:39

SCANDAL pe scena politică după votul din Senat: ”Nu e momentul să ne arătăm mușchii în Parlament”

 |  21:27
SCANDAL pe scena politică după votul din Senat: ”Nu e momentul să ne arătăm mușchii în Parlament”

Decizia senatorilor pentru modificarea radicală a Legii privind starea de alertă a tulburat puternic apele pe scena politică românească. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ionel Dancă și liderul PSD, Alfred Simonis s-au certat minute în șir pe necesitatea acestor modificări.

”Senatul duce războiul cu virusul pe un teren politic, e un fapt extrem de grav, sperăm că acest proiect de lege să fie reintregit in Camera Deputatilor, poate noaptea e un sfetnic bun pentru acesti politicieni.

Urmeaza sa avem o clarificare privind votul colegilor liberali din Senat, nu am informații complete, poate au dorit ca acest proiect de lege să treacă cât mai repede in senat, să ajungă la Camera, in speranta ca acolo să rămână cum a fost propus, poate in ceasul 12, majoritatea controlată de PSD, poate deputatii vor avea o revenire.

Nu e momentul să ne arătăm mușchii si forța in Parlament, e un moment populist al PSD să lase oamenii in libertate, fiți raționali, lăsați proiectul așa cum a fost trimis, lăsați guvernul să apere sănătatea românilor” a răbufnit Ionel Dancă la Digi24.

În replică, liderul parlamentarilor PSD, Alfred Simonis a respins acuzațiile venite la Guvern:

”PNL a votat aceasta lege, s-a eliminat partea cu sanctiunile, eu nu știu ce se va întâmpla din 15 mai, timp de trei zile nu se poate introduce starea de alertă pentru că Guvernul nu a fost capabil să trimită din timp acest proiect de lege la Parlament” a comentat Simonis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-12

In legatura cu acest articol...

UPDATE: Senatul a modificat RADICAL prevederile stării de ALERTĂ
Parerea ta...

CONSTANTIN
13 Mai 2020

Vai de psd si de muschi sai!Populismul ii va distruge,pana la urma!!!Disputele politice sterile sa dispare din activitatea Parlamentului,altfel la alegeri nota de plata va fi mai dolofana ,iar platitorul va plange cu sange pentru populismul de astazi!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz