2020-03-28 17:40

Scandal sexual în Ministerul de Interne. A fost deschis dosar penal

 |  12:26
Scandal sexual în Ministerul de Interne. A fost deschis dosar penal

Un angajat al ministerului de Interne este acuzat de o poliţistă că i-a cerut în mod repetat să întreţină raporturi sexuale cu el iar în urma refuzurilor repetate, aceasta a fost amenințată că va fi concediată.

După mai bine de un an de hărţuire, angajata de la Interne a depus plângere penală.

Totul a început în iulie 2018, la puțin timp după ce ce fata a ajuns, prin concurs, în Ministerul de Interne. Superiorul i-a promis tinerei în schimbul unor favoruri sexuale o avansare în funcție şi chiar o promovare în rândul ofițerilor.

Ba mai mult, desi bărbatul era căsătorit, că să o convingă pe tânără polițistă să îi cedeze avansurilor i-a promis că vă divorţa de soţie şi că vă începe o noua viață alături de ea. Pentru că nici așa, tânără nu a cedat, a început să-i facă vizite inopinate la locul de munca.

Ajunsese să o viziteze și de 6-7 ori pe zi cu scopul de a o verifica și de a face comentarii cu tentă sexuală. În timpul verii trecute, superiorul ei a urmărit-o pe litoral, la Saturn acolo unde polițistă se afla în misiunea și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu ea la unul dintre hotelurile MAI din stațiune. Toate aceste lucruri au fost povestite de tânără polițista în plângerea penala depusa pe numele superiorului ei, la mai bine de un an de la începerea avansurilor, în noiembrie 2019. Acum procurorii au deschis un dosar penal și fac cercetări în rem.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17Parerea ta...

GARCEA
17 Ian 2020

IN TOATE STRUCTURILE STATULUI ABUZURILE SEXUALA SUNT LA COTE INALTE. IAR FUTAREALA DE BUNA VOIE ESTE LA ORDINEA ZILEI....
O LUME BOLNAVA
18 Ian 2020

Tehnologia rezolvă multe dintre provocările comunicării și a sexului.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine