2019-10-22 22:00

SCANDAL și JIGNIRI în Parlamentul României. Șerban Nicolae: ”Am o poză în care dvs. faceți sex anal”

 |  18:11
SCANDAL și JIGNIRI în Parlamentul României. Șerban Nicolae: ”Am o poză în care dvs. faceți sex anal”

Scandalul care are loc miercuri în plenul Parlamentului, când coaliția PSD-ALDE a votat, pe repede înainte, în linia raportului Comisiei Iordache, a dus și la un schimb aprins de replici între senatorul PSD și președinte al comisiei SIPA Șerban Nicolae și deputata USR Cosette Chichirău.

Deputata USR era în timpul unui Live pe pagina sa de Facebook și se apropie de senatorul PSD.

„Hoții sunt în fruntea Parlamentului”, îi spune Chichirău, moment în care Șerban Nicolae o face „asistată social” și îi răspunde că „penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”. De aici, discuția degenerează într-un schimb acid de replici, în care senatorul PSD o jignește pe deputată într-un mod incalificabil.

Șerban Nicolae: „Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?

Cosette Chichirău: Suta de amendamente sunt muncă.

Șerban Nicolae: L-ați citit pe vreunul? Nu mai rânjiți fasolea aia inutilă la mine. Aveți mâncare de deputat între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău:  Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul său infracțional, organizat.

Șerban Nicolae: Ia scrieți o plângere penală. Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea, cu ce am furat eu. Căutați un coleg care a terminat clasa a doua.

Cosette Chichirău: Păi dumneavoastră sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dumneavoastră sunteți atât de proastă, e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că eu sunt șofer?

Cosette Chichirău: Există poze.

Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dumneavoastră faceți sex anal. Acuma ce să facem?

Cosette Chichirău: Dumneavoastră aveți CV? Care sunt calificările dumneavoastră? Furați România bucată cu bucată.

Momentul schimbului de replici dintre cei doi poate fi urmărit de la minutul 40. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-06Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Dec 2017

Exact cu am mai spus de atatea ori........PSD este o MAFIE TIGANEASCo-BoLSEVICA formata din satrele de tigani din Oltenita....Strehaia.....Giurgiu.....tavariscii lui IliCI-KAGHEBISCOVICH devenit peste noapte mare agent MOSSAD cu ajutorul lui BRUCAN BRUCANESCOWICH...omul "reformei"....astia au facut "reforma".....ha ha ha stupid people...oile proaste voteaza o haita de HIENE
LEVST.
06 Dec 2017

Presupunand ca chiar exista acea poza cu Cosette, ce treaba ara asta cu cloaca numita parlament? Desi pare incredibila , aceasta manifestare, totusi, are ratiunea ei, ilustreaza, dovedeste, confirma statusul de putreziciune fantastic de avansata al "elitelor" romanesti, sustinute -e f. adevarat- de mii de asemenea gunoie, si in real si pe virtual, cum si pe acesta pagina exista" cativa", pus in ghilimele, pentru ca "echipa" poate fi precum in "omul orchestra"... adica sulfa, canta, joaca, , la mai multe capete...
LEVST.
06 Dec 2017

Banuind ca asa-supranumita comisie de "etica" a parlamentului se tine cu mainile de burta , razand(adica sunt total de accord cu bovina serba, pe intinsa campie a marlaniei romanesti), sfatul meu pentru Cosette este sa se adreseze direct supraputerii statale, UE si chiar organizatiei femeilor din cadrul ONU, pentru a presa Romania si -astfel- macar acel magar si gunoi -serban nicolaie- sa fie scos in afara oricarei demnitati centrale sau locale, iar daca a fost sofer(meserie f. onorabila), nu are decat sa-si deschida o afacere de taximetrie, probabil nici dracu' nu se va urca in taxi-ul sau(exceptie tatal dracilor, dragnea, taratzeanu, etc si muma-sa, firea, olgutza, macovica, etc)...
NEGRO
06 Dec 2017

Aparitia domnului Serban Nicolae in politica romaneasca este semnalata ca simplu sofer al puscariasului Catalin Voicu, pupilul lui Viorica Rebenciuc, acesta la randul lui intrat in politica, pe filiera PDSR Bacau. Domnul Catalin Voicu, cu o biografie legata de domnul Viorica R., a devenit mare in SPP Iliescu, dupa care s-a retras putin sa mediteze la conditia umana dincolo de gratii. Domnul Serban Nicolae, omul cu fruntea ingusta si pumnii tari, n-a putut intra intr-o facultate de drept. A facut-o in ceea ce se numeste particulara americana, care nu are nimic de a face cu dreptul american. Acum el are o misiune. Sa distruga dreptul romanesc. Si o face cu osardie. Pe noi nu ne ingrijoreaza vocabularul respectivei creaturi. Mai mult nu poate. Ne ingrijoreaza insa canalul prin care s-a aventurat in politica: E vorba de actualul PSD, fosta latura KGB-ista a PCR, fost FSN, mai apoi PDSR. Aici are vadul celor fara de inima si minte. Se produce creatura in Parlamentul Romaniei deocamdata asa cum doreste. Sau cum este programat. Dar cand va veni limpezirea scenei politice? Noi nu ii doreim decat locul pe care il merita dupa raul pe care l-a facut Romaniei. Asa sa-l ajute Dumnezeu! Sa ia aminte!
LEVST.
06 Dec 2017

serban nicolaie, 1 Febr., 2017:"... Putin bun simt, putina decenta. Ma deranjeaza nesimtirea, lipsa de educatie, ma deranjeaza orice inseamna lipsa de sapte ani de acasa..."______-------______individual asta pare a nu avea nici cele 9 luni de acasa, trebuie sa fi fost gestat de vreo scroafa, altfel nu se explica...Intrebarea este insa cu ce drept se baga el -la modul cel mai official si public- in viata personala a acestei femei, chiar daca exista o asemenea poza, o alta intrebare este , cum a ajuns in posesia acestui gunoi, nu cumva tocmai pentru a o folosi ca mijloc de santaj?
LEVST.
06 Dec 2017

"Șerban Nicolae: „Dumneavoastră cine sunteți? Vă luați leafa astăzi? E bună leafa aia mărită de PSD. Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți o asistată social?"____-------_____ aici are destula drepate , banditul, numai ca el vrea prin acest subterfugiu sa spuna ca numai "altii"sunt asistati sociali si iau bani nemunciti, in realitate ei, cei de la putere sunt cei mai mari asistati sociali, chiar de lux, pentru ca "leafa marita"(cat si cea initiala) nu vine din afacerile (indiscutabil, frauduloase) ale pesedistilor de la putere, ci vin din taxele TUTUROR romanilor care muncesc...Poate ca aceasta Cosette chiar este "floarea " cu care s-ar putea face primavera, insa si in opozitie exista sute de flori de alta calitate, "florile cadavrului" cum le numesc cei din Sumatra, si chiar daca nu sunt extraordinare ,ca numar, sunt foarte mari, au diametrul chiar si de peste un metru...Tocmai pentru asta parlamentul romanesc pute chiar mai rau decat o cloaca superimputzita, pentru ca exista si aceste "flori", precum acest serb, pe intinsele campii, ale marlaniei romanesti...
LEVST.
06 Dec 2017

Se SCUMPESC facturile la energie: Din 2018, românii plătesc și găurile la buget.(...)____------____Si cine altcineva ar putea sa le plateasca, decat cei care muncesc? Asa cum -la fel de "bine"- platesc si salariile si salariile marite, ale parlamentarilor...Inteleg ca -in evolutia generala- magarul s-a invatat cu samarul, iar boul cu jugul, insa cum este posibil ca un popor de peste 20 milioane de suflete sa poarte-inca- asemenea povara?
ILONA
12 Dec 2017

Nu pot sa cred
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray