2019-11-19 03:01

SCANDALOS! Premieră în Camera Deputaţilor: O lege a fost votată de două ori ca să treacă. La primul vot Coaliţia PSD-ALDE nu a întrunit majoritate

 |  13:55
SCANDALOS! Premieră în Camera Deputaţilor: O lege a fost votată de două ori ca să treacă. La primul vot Coaliţia PSD-ALDE nu a întrunit majoritate

Camera Deputaţilor a reluat miercuri votul asupra proiectului legii privind combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, care a fost iniţial respins, fiind totuşi în final adoptat.

Liderul deputaţilor PSD, Daniel Suciu, a cerut reluarea votului la proiectul legii privind combaterea pe motiv că au fost "colegi în sală care nu apărut la vot".

După reluarea votului, proiectul a fost adoptat cu 170 voturi pentru şi 70 contra. "Proiectul de lege a fost adoptat. V-aţi bucurat prea devreme", a afirmat preşedintele de şedinţă Florin Iordache.

Iniţial proiectul a fost respins de Camera Deputaţilor, fiind întrunite doar 163 de voturi din cele 165 necesare.

Întrebat în legătură cu această situaţie, liderul UDMR Kelemen Hunor a spus: "E o porcărie!". El precizat ulterior că se referă la vot în sine, nu la lege sau la Directiva europeană care trebuia aplicată prin adoptarea ei.

Deputatul PMP Robert Turcescu a scris şi el pe Facebook despre acestă lege: "Oricum, ceea ce a făcut PSD azi în Camera Deputaţilor prin reluarea votului până când a ieşit cum au vrut ei ne arată ca avem de-a face cu niste golani deghizaţi în politicieni. Huo, infractorilor!!!".

Legea a fost adoptată de Senat în urmă cu o lună, iar Camera Deputaţilor este cameră decizională, astfel încât legea va merge la promulgare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

ANONIM
24 Oct 2018

PARLAMENTUL E O ADUNATURA DE NAROZI, GOLANI, CURVE FEMININE SI MASCULINE , ETC
NEGRO
24 Oct 2018

Parlamentul interlopilor nu putea sa voteze decat o lege care va fi in contra vointei romanilor. Engels, burghezul ideolog al erei comuniste, afirma: ”Romanii sunt un popor fara istorie, destinati sa piara in furtuna revolutiei mondiale”. Desigur, o eroare a utopistilor procustieni marxist-leninisti. Omul trebuie sa raspunda pozitiv ghilotinei lor, nivelatoare. Ghlotina a revenit din 2016 in Parlamentul Romaniei. Acolo trebuie sa se aplice legea talionului, a celor ce nu accepta procustianismul fortei cleptocratiei, de data aceasta. Noua dogma a burgheziei proletare este aceasta: cei care au avut cheile societatii totalitare si au putut jefui acest popor au si vor avea imunitate pe viata. Cum cu aparitia DNA aceste privilegii pot sa le piarda cu adevarat intervin cu ideea statului paralel, deci a statului care nu se decara paralizat de gandire. De ce sa se gandeasca altfel in Romania? O chestie ce-l descumpaneste pe geambasul de Teleorman. Dovleacul cu mustata se supara pe cei ce au curajul sa spuna adevarul. A uitat de referendumul scoaterii Romaniei din Europa pe care l-a pierdut ca o loaza si acum vrea sa se afle in treaba in continuare. Cu 10 principii tip PSDragnea. Care principii, mon ser. Cele cu disolutia economiei, vanzarea la mezat a tarii, zdrobirea ideii de dreptate in Romania? Sunt curios sa le citesc. Daca exista. Nu stiu daca le mai ia cineva in seama. Daca da, acestea sunt propriile limite de intelegere! Cu ele vor pieri de gat fara indoiala!
ANONIM
24 Oct 2018

Opinați că opoziția ar fi trebuit să explice dacă din punct de vedere procedural a fost încălcat Regulamentul Camerei Deputaților și eventual să conteste modul de votare a legii la CCR ?
MAFIA PSD
24 Oct 2018

Organizatia mafiota psd-alde nu mai respecta nici o lege in Romania , decat avantaje si privilegii pentru EA. LA FAMIGLIA draknea -tariceanu va pieri in lada de gunoi a istoriei ,
DL NEGRO
24 Oct 2018

glilotina cea grea a picat peste romani odata cu lovitura de stat din 2012 cind a fost dat jos abuziv guvernul ungureanu pentru ca stiau ce nu intelesese poporul ca se vor duce toti hotii si tilharii la puscarie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray