2020-03-28 17:52

Scandalul din PSD Arad: ”Când doi se ceartă, al treilea câștigă”

 |  20:11
Scandalul din PSD Arad: ”Când doi se ceartă, al treilea câștigă”

Situația filialei PSD Arad, unde s-au organizat, săptămâna trecută, alegeri, deși conducerea partidului recomandase amânarea, a fost dezbătută în ședința CEX de luni, unde s-a decis instalarea unui interimar la șefia PSD Arad, în locul deputatului Dorel Căprar, ales președinte.

Filiala PSD Arad a fost epicentrul unui scandal între actualul lider Dorel Căprar și Mihai Fifor, care, în final, s-a retras din cursă.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, luni, ca alegerile pentru conducerea PSD Arad să fie organizate din nou, după ce Dorel Căprar, inculpat în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara, a fost ales, vineri, preşedinte al filialei.

Întrebat dacă a dizolvat conducerea proaspăt aleasă de la PSD Arad, preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a spus că alegerile vor fi organizate din nou de către liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

În replică, Dorel Căprar a declarat, la Realitatea Plus, că va ataca în instanță decizia CEx de a fi schimbat din funcția de șef al PSD Arad și că va cere explicații pentru modul în care au fost cheltuiți banii în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Căprar a spus că nu poate fi schimbat din funcție decât de colegii săi de la Arad, nu de vreunul dintre liderii partidului de la centru. 

Pe de altă parte, potrivit adevarul.ro, deputatul PSD Florin Tripa a explicat, pe Facebook, un amănunt inedit de la şedinţa conducerii social-democrate din Arad.

Mai precis, trei dintre primarii PSD, cel de la Beliu, cel de la Şicula şi cel de la Livada, au participat la votul PSD pentru şefia filialei judeţene, după care au plecat la şedinţa PNL.

„Gheorghe Falcă şi-a jucat în această seara cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad. Unelte la dispoziţie, 3 transfugi din partid, primari aleşi pe listele PSD care sunt acum în ograda liberală.

Dacă mă întrebaţi cum arată cu adevărat trădarea, ea poartă chipul acestor oameni pe care i-am susţinut şi alături de care am gândit dezvoltarea localităţilor pe care le administrează. Cât tupeu şi stomac trebuie să ai în ziua de astăzi să te numeşti : Emanuel Horhat Coraş, Duţu Căprar sau Iosif Bimbo!”, a declarat Florin Tripa pe pagina sa de Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine