2020-07-10 04:09

Scandalul din USR continuă. Acuzații și la Giurgiu

 |  12:47
Scandalul din USR continuă. Acuzații și la Giurgiu

Acuzațiile și scandalurile din USR par a nu mai avea sfârșit. La Giurgiu, președintele filialei este acuzat de ”mâna sa dreaptă” că i-ar fi solicitat bani pentru numirea în Biroul Electoral Județean

Cristian Bucur, prim-vicepreședinte al USR Giurgiu, îl acuză pe președintele organizației, Mircea Poenaru, că i-a condiționat numirea în biroul electoral județean (BEJ) la alegerile parlamentare de donarea a 50% din indemnizația de membru în BEJ către partid.

Bucur susține că, din cauza faptului că a reclamat acest comportament, a fost suspendat din partid timp de 6 luni.

Preșeedintele Mircea Poenaru respinge, însă, toate acuzațiile, pe care le numește ”dezinformări”.

”Am fost sunat de un membru al conducerii organizației județene, care mi-a transmis solicitarea președintelui Poenaru de a dona către partid jumătate din suma primită ca membru al Biroului Electoral Județean.

Am avut o discuție într-o ședință cu președintele, i-am spus că nu e normal. Mai există o persoană în USR Giurgiu, Nicușor Iacob, căruia i-a fost transmisă aceeași cerere. Nici unul nu am acceptat acest lucru”, a declarat Cristian Bucur pentru G4Media.ro.

Bucur a mai declarat că președintele organizației l-a suspendat din partid într-o ședință în care pe ordinea de zi nu exista această temă și că nu a putut să își spună punctul de vedere față de acuzațiile aduse de Mircea Poenaru. 

”Eu am pregătit un punct de vedere, dar nu am avut ocazia de a-l susține. După suspendare, am atacat la Comisia de arbitraj județeană decizia de suspendare”, a mai declarat Cristian Bucur.

În replică, Mircea Poenaru a declarat pentru G4Media.ro că nu a condiționat numirea lui Bucur în biroul electoral județean de plata a jumătate din indemnizație și spune că acesta a fost suspendat pentru ”comportamentul său la adresa conducerii: jigniri la adresa conducerii, legate de îmbrăcăminte, și de posibile alianțe cu Marin Anton. Au fost aprecieri care nu au avut ca scop demotivarea celorlalți colegi”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz