2019-11-19 02:48

Scenariul Corina Crețu, PREMIER. Răspunsul lui Liviu Dragnea

 |  22:26
Scenariul Corina Crețu, PREMIER. Răspunsul lui Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat declarațiile făcute recent de fostul președinte Traian Băsescu și fostul premier Victor Ponta, potrivit cărora Corina Crețu, în prezent comisar european, ar fi o variantă bună de premier din partea PSD.

„S-o pună ei”, a fost răspunsul lui Liviu Dragnea la întrebările jurnaliștilor.

„Să o pună ei când vor fi în PSD. Ideea că oameni din afara PSD spun PSD-ului care ar fi o variantă bună de premier este o idee pe care eu nu o accept. Asta înseamnă că PSD o susține în continuare pe Viorica Dăncilă, neavând niciun motiv să nu o facem”, a spus Dragnea.

Corina Crețu a făcut recent declarații critice la adresa Guvernului, în ceea ce privește absorbția fondurilor europene.

Întrebat dacă a fost deranjat de criticile Corinei Crețu, Dragnea a răspuns: „Mă abțin, cu greu, dar mă abțin să comentez”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-26Parerea ta...

MAFIA PSD.
27 Oct 2018

Corina. Cretu nu se coboara la un nivel atât de jos incât sa se lase condusa de un puscarias si o gashca de analfabeti corupti care au distrus din temelii in ultimii doi ani Romania.
ANONIM
27 Oct 2018

tu scrii tu citesti Esti o scursura dementa un abonat la psihiatrie
HG. 231.30.03 2005
27 Oct 2018

Prin aceasta HG SE INFIINTA DE CATRE TARICEANU TRADATOR DE PARTID , NEAM SI TARA COLABORAREA INTRE SRI SI INSTITUTIILE STATULUI. DECI ACEST MASCARICEANU ESTE ''PARINTELE'' '' STATULUI PARALEL'' IN ROMANIA. PENTRU DENIGRAREA JUSTITIEI , PRESEDINTELUI SI A ROMANIEI DL ADRIAN TUTUIANU PSD A SPUS CA PUSCARIASUL ANALFABET DRAGNEA A'' POMPAT '' LA HAZNAUA 3 URAT MIROSITOARE 2 MILIOANE EURO DIN TAXELE SI IMPOZITELE ROMANILOR. REZULTATUL ACESTEI SPAGI ''9dosare penale presedintelui'' PROSTIE ARUNCATA IN SPATIUL PUBLIC PENTRU ANALFABETII PSD SI JUSTIFICAREA BANILOR PRIMITI DE LA FLAUSHATUL DIN TELEMORMAN. Restul e can-can marca felix turnatorul la secu.
@ DUMITRESCU BOLSEVICU
28 Oct 2018

Analfabetule pupator de cururi pesediste mai pune si ,,cratima'' unde trebuie , s-au vrei sa ajungi ministru in guvernul prost si analfabet condus de o ratata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray