2020-07-02 12:55

SCHIMBARE în USR. Membrii partidului votează în cadrul unui referendum intern

 |  18:21
SCHIMBARE în USR. Membrii partidului votează în cadrul unui referendum intern

Uniunea Salvaţi România a început sâmbătă referendumul intern pentru poziţionarea centru-dreapta, a precizat vicepreşedintele USR, deputatul Claudiu Năsui.

”Fiecare membru USR a primit pe mail un link unde poate vota dacă USR să îşi asume o poziţie doctrinară de centru-dreapta modern. De ce e important să votăm? Scopul USR nu poate fi să îi schimbăm pe unii cu alţii la putere. Scopul USR trebuie să fie reforma reală a sistemului. Prea mult timp succesiunea partidelor la guvernare a însemnat doar o rotaţie a cadrelor, în care nu s-a schimbat nimic. Pentru a rupe această rotaţie care durează de 30 de ani trebuie să facem reforme reale", a scris Năsui pe Facebook.

Vicepreședintele USR mai spune că "centru-dreapta modern" înseamnă "asumarea unei viziuni coerente de societate".

"O viziune în care românul este pus efectiv în centru. În care fiecare dintre noi avem dreptul şi posibilitatea să ne alegem şcoala, spitalul sau clinica, indiferent de banii pe care îi avem în cont. Direcționând finanțarea de stat către instituția pe care o alegem noi. Astfel românul va fi efectiv în centrul sistemului și va avea el putere în viața lui, nu un politruc. O viziune în care păstrăm o parte mai mare din munca noastră, mai ales cei cu salarii mici. O viziune în care suntem independenţi de politruci şi baroni locali şi în care suntem lăsaţi să întreprindem liniştiţi în România", susţine deputatul USR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz