2020-02-27 07:24

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Codrin Ştefănescu. Imagini cât mii de cuvinte

 |  21:01
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Codrin Ştefănescu. Imagini cât mii de cuvinte

Codrin Ştefănescu s-a născut pe 20 decembrie 1968, la Craiova, şi a fost deputat în Parlamentul României în perioada 2000-2004.

Între 1990 şi 1993, Ştefănescu a fost ataşat Europress la Bucureşti, redactor pe probleme de cultură şi istoria artei. În 1993, a fondat Fundaţia “România Tânără”, al cărei preşedinte a fost din 1996 până în 2002.

În 2001, a absolvit Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice şi a lucrat ca economist la firma Coryllus Trading.

Codrin Ştefănescu este un traseit politic. A ajuns deputat în anul 2000 din partea Partidului România Mare (PRM), iar în 2001 a trecut la Partidul Social Democrat (PSD) ca secretar executiv.

În aprilie 2006, Ştefănescu era vicepreşedintele Partidului Conservator, iar în mai 2009 vicepreşedinte PRM şi şef al Organizaţiei PRM Bucureşti.

În 2011, a părăsit din nou PRM-ul pentru PSD, în prezent fiind secretar general adjunct al partidului condus de Liviu Dragnea.

La plecarea din 2011, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, spunea despre Codrin Ştefănescu: “Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară. A fost avertizat să plece pentru că era insuportabilă prezenţa lui. Codrin Ştefănescu este un om bolnav mintal care periodic, o dată la două trei luni, se duce la o clinică de la Lyon să se trateze . Şi, i-am spus cu toată consideraţia faţă de un om în suferinţă, să-şi vadă de sănătate. Dar el s-a ţinut de intrigi şi de bârfe. El dădea sms-uri otrăvite la colaboratorii mei şi la membrii familiei mele. El a făcut nişte lucruri care nu s-au mai făcut în România niciodată. Eu am avut eleganţa să-i transmit să plece până nu-l dau eu afară, cum a mai fost dat o dată afară, după care s-a dus pe la vreo patru partide. Asta-i cu Codrin Ştefănescu. Şi care era un cal troian al lui Adrian Năstase şi al PSD pe lângă mine”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-21

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

DESPRE CODRIN ȘTEFăNESCU:
21 Iun 2016

”Un politician care în fapt este târâtoare înspăimântător de degradată moral, fără structură de personalitate, părând în permanență în convalescență după o lungă internare într-un sanatoriu care a reușit să-i amelioreze, dar să nu-i vindece boala. S-a aciuat pe lângă trei lideri megalomani: Vadim, Năstase și Voiculescu, oferindu-și serviciile băloase de lingău neîntrecut. Rând pe rând, aceștia s-au debarasat de unsurosul lăudător. Interesant este că subiectul nostru fără doctrină caută să îmbăloșeze mâna stăpânului chiar și după ce a fost pocnit cu sete peste botul pestilențial.
LA ORDIN îNCEARCă
21 Iun 2016

să distrugă pe oricine și să desființeze orice. A strâns firimituri și a lins în permanență blide. Spre deosebire de cei care au muncit în timpul acesta, a strâns o avere uriașă, de câteva milioane de euroi, că doar nu de ilustrate de flori de câmp, cum credeați Dvs.că ar fi stat bine unui specialist în cartofilie cum este domnul Codrin. Arghirofilia (lăcomia de bani) este a doua specialitate, mai corect spus este natura aceluiași domn. L-a așteptat ca un câine credincios, el și nu soția (!) Dana, chiar la ieșirea din pușcărie, pe stăpânul Năstase, pentru a-i raporta probabil că a avut grijă de colecțiile de kitschuri de la apartament. Poate și altele de care noi nu știm; că poate și banii lui Codrin nu-s toți ai lui. ” (Florin Tudose).
POPESCU
13 Aug 2017

bag seama,ca toti stapanii lui,daca nu sunt morti sau condamnati,sunt cel putin cercetati!
JOS PSD= PCR= CIUMA ROSIE
15 Aug 2018

Codrin stefanescu este un ghertoi si cocalar securisto comunist
DIN POZE,
15 Aug 2018

doar CÂINELE este ceva de capul lui! În rest...personaje grețoase, de odioasă amintire fiindcă-s trecuți în lumea umbrelor, nu a drepților, acolo n-au ce căuta!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine