2020-07-10 10:53

Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Ilie Sârbu. Imagini cât mii de cuvinte

 |  21:01
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Ilie Sârbu. Imagini cât mii de cuvinte

Ilie Sârbu, născut pe 26 mai 1950, în localitatea Ciuta, judeţul Caraş-Severin, a fost senator în Parlamentul României şi ministru al Agriculturii.

Licenţiat în teologie şi ştiinţe economice, Ilie Sârbu devine, în 1976, profesor la Seminarul Teologic din Caransebeş, pentru ca în 1978 să ajungă director al acestei instituţii. După o perioadă de 3 ani, ocupă funcţia de consilier economic la Mitropolia Banatului. Peste 10 ani, Sârbu activa în domeniul comerţului, agriculturii şi morăritului.

În 1993, a devenit membru al PDSR, formaţiunea lui Ion Iliescu, iar în 2000 devine preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Ilie Sârbu este numit, pe 28 decembrie 2000, ministru al Agriculturii în Guvernul Adrian Năstase, funcţie pe care o va părăsi pe 14 iulie 2004.

Din 2004, timp de trei legislaturi, Sârbu a fost ales senator din partea PSD. În perioada 28 octombrie 2008 – 19 decembrie 2008, a condus Senatul României. Din 23 decembrie 2008 până pe 1 octombrie 2009, Sârbu a fost din nou şef la Agricultură, în Executivul Emil Boc.

Pe 16 septembrie 2015, Ilie Sarbu ajunge consilier la Curtea de Conturi condusă de Nicolae Văcăroiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-24

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

TOATă GAșCA POLITICă.....
24 Aug 2016

unu și-unu!!!! Îți vine să-i împuști încă din spatele ecranului pe DERBEDEII ĂȘTIA POLITICI surprinși în POZE! Dau mâna complici, sunt la tăiat de panglici, că la tăiat frunza pe banii noștri, SUNT MAEȘTRII! Dacă stai bine să te gândești, sunt în vacanță parlamentară PENTRU CĂ-S CA ĂIA MICI LA ȘCOALĂ....ÎNVAȚĂ TOATĂ VIAȚA, SE PERFECȚIONEAZĂ LA FURAT, CHIULIT, ȘMENUIT, PROSTIT PE FAȚĂ! ”ÎNVĂȚAȚI, ÎNVĂȚAȚI ȘI IAR ÎNVĂȚAȚI” DRACI TOVARĂȘI ȘI PRETINI! SĂ FIȚI DE KK-T CU CINE V-O MAI ALEGE !
ODIOSUL ĂSTA,
24 Aug 2016

alături de medievalul scârbos perciunat, milionarul (sau miliardarul) Ion Țiriac - categorisiți de regretatul Dr.Prof.Psihiatru Florin Tudose, spune că fac parte din tagma POLITICĂ ȘI VÂNĂTOARE...de orice!
DESPRE ILIE SÂRBU:
24 Aug 2016

Ființa umană rămâne paradoxală între violență și transcendență. Ajuns întâi bogat, apoi puternic în politică, omul care a luat calea studierii sfintelor taine nu și-a putut reprima niciodată dorința de a vedea făpturile lui Dumnului dându-și duhul sub gloanțele armei sale de vânătoare. La ceas oprit de lege și de datini (măcar de legile bisericești pe care teologul ar fi cam trebuit să le ”interiorizeze”) a devenit din vânător, vânat. În cazul ideal, ”degetul Lui Dumnezeu”, destinul a apăsat pe trăgaci, în caz real – o fi știind vreunul din șefii serviciilor de informații adunați ciurdă la celebra vânătoare, al cui a fost degetul sau prostia...Morala fabulei de vânătoare: un om născut într-o comună cu nume de căprioară (Ciuta) n-ar trebui să tragă în propiul totem. A doua morală: În situația dificilă de a te afla la celălalt capăt al puștii este riscant să folosiți expresiile preferate ale șefului, ca de exemplu: ”Să-mi numere ouăle!” P.S. Odată atins de glonț, vânătorul nostru se aventurează la vânat ma mare, trage la cârlan și visează trofeu – un cap de președinte la panoplia fiicei sale. (Florin Tudose)
DESPRE ION ȚIRIAC:
24 Aug 2016

Un sportiv talentat remarcat înainte de 89 nu doar pentru performanță, ci pentru că i se dădea voie să poarte proverbialele mustăți, partener de vânătoare și chiolhanuri cu vârfurile nomenclaturii ceaușiste, inițiat ca vânător, se spune, chiar de marele Ceaușescu, Ion Țiriac a devenit apoi pasionat privitor de funduri goale la ceremonii cinegetice inițiatice unde el i-a luat locul dictatorului. S-ar remarcat întâi prin pescuitul de ”guvizi”, vânzând iluzia Băncii Țiriac, în care naivii și-au investit economiile până la ultima centimă, pentru a-l transforma pe capitalistul Ion din milionar în miliardar. Nimeni de fapt nu știa cine este acest Țiriac (pe care, după unele surse, Securitatea îl alinta Titi Ionescu) ca mare om de afaceri (partenerul lui la dublu, Năstase, zice că ”el a avut relații cu securiștii, că altfel nu putea să facă afacerile pe care le-a făcut”), trăitor în Monte Carlo, și ce bonitate avea el.
LUMEA ERA ENTUZIASTă,
24 Aug 2016

Petre Roman îi oferea afaceri peste afaceri, care să duduie, și fostul tenismen s-a dedulcit repede și la mistreți, ajutat de noul mare vânător al României, pe numele lui Adrian Năstase – prim-ministru. Își fac împreună chiar și o căsuță, mare cât un proces, în Zambaccian, de unde nu mai înțelege nimeni cine, ce, cui și de ce a plătit. Zâne de presă îl admiră pe vânătorul de porci cu gard electric în antologicul Balc. Domeniul de vânătoare are 11.500 de hectare, adică peste 50 de ori suprafața Principatului Monaco (202 ha), unde, în Rue de la Princesse Grace, vânătorul nostru își are culcușul și plătește impozite.
ROMâNIA ESTE VăZUTă
24 Aug 2016

De rumân, cum îi place să-și zică enigmaticul vânător, ca un teren de safari, unde-ți poți face mendrele la prețuri mici și, în plus, cum afirma domnia sa într-o emisiune la Nașul, scrofițele aici, sunt profilactice. Cei cu bacalaureatul bănuiesc că e vorba de ”prolifice”, și nu de năzbîtioasa nevroză pe care și-o tratează subiectul nostru cu scrofițe. Vorbesc de cele sălbatice. (Florin Tudose).
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz