2020-06-01 08:26

ULTIMA ORĂ: Se AMÂNĂ Congresul PSD. Mesajul Vioricăi Dăncilă

 |  16:54
ULTIMA ORĂ: Se AMÂNĂ Congresul PSD. Mesajul Vioricăi Dăncilă

Președintele PSD, Viorica Dăncilă a transmis, sâmbătă, o scrisoare internă în care le cere colegilor din partid să nu politizeze subiectul posibilelor crime în serie de la Caracal. De asemenea, Dăncilă a luat decizia de a amâna Congresul PSD din 3 august, urmând ca subiectul să fie discutat luni în ședințele partidului.

„Vă rog ca în aceste zile să lăsați politica deoparte. Vă rog, deci, să nu arătați cu degetul spre un partid sau altul, nu este momentul unor astfel de dispute (...) Prin urmare, vă propun să amânăm Congresul care trebuia să se desfășoare pe 3 august. Îmi doresc să folosim această perioadă doar pentru a găsi soluții ca astfel de nenorociri să nu se repete.”, le-a transmis Viorica Dăncilă colegilor, într-o scrisoare internă.

Luni, social democrații se reunesc în ședințele BPN și Cex pentru a stabili noua dată a Congresului, dar și pentru a discuta mandatul cu care va merge Viorica Dăncilă în ședința CSAT de marți, au spus surse din partid pentru Digi24.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-27

In legatura cu acest articol...

MONSTRUL din Caracal, primele declarații: Neagă că le-ar fi văzut pe cele două fete. Oasele erau pentru câini

Mama Alexandrei, primele declaraţii: Inima îmi spune că trăieşte

Alexandru Cumpănaşu: La ora 3 şi jumătate s-au auzit ţipetele fetei din casă, a ieşit o vecină la poliţişti şi i s-a spus să-şi vadă de treabă

Dăncilă anunţă referendum pentru înăsprirea pedepselor după cazul Caracal: Nimeni nu va scăpa nepedepsit

Parchetul general despre cazul Caracal: Autorizaţia de percheziţie a fost emisă la ora 2.39, înmânată procurorului la 3.05
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine