2020-06-02 15:55

Se anunţă şedinţă tensionată la PSD! Gabriela Firea, DECLARAȚII incredibile: Există un impas, trebuie să-l depăşim

 |  12:01
Se anunţă şedinţă tensionată la PSD! Gabriela Firea, DECLARAȚII incredibile: Există un impas, trebuie să-l depăşim

Se anunţă şedinţă tensionată la PSD. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat sâmbătă, înaintea CEx al PSD, că în partid există un impas şi este nevoie ca acesta să fie depăşit.

Liderii PSD s-au reunit sâmbătă, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), urmând să discute despre evaluarea miniştrilor din Cabinetul Dăncilă, despre o posibilă suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis din funcţie şi despre strategia pe care PSD va merge în sesiunea de toamnă a Parlamentului. Vineri seară, târziu, liderul PSD i-a convocat la discuţii pe câţiva dintre cei care îl contestă, iar social-democraţii ar fi ajuns la un consens.

Comitetul Executiv se reuneşte la o zi după ce femeile social-democrate au avut, la Mamaia, şcoala politică de vară, eveniment la care au fost aşteptaţi toţi liderii importanţi ai partidului, dar la care a lipsit Liviu Dragnea.

Anterior şedinţei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a atras atenţia că sunt grupuri interministeriale care se fac doar că lucrează şi le cere să acţioneze mai urgent pentru rezolvarea problemelor.

"Pot spune ca sunt grupuri de lucru interministeriale care lucrează de mult prea mult timp ca să dea soluţii care sunt evidente şi poate ar trebui să nu se mai facă că lucrează, ci să lucreze pentru a se da solutiile constructive. Aceasta intrebare trebuie să o discutaţi cu premierul", a declarat sâmbătă Gabriela Firea, înainte de şedinţa CEx PSD, citată de Mediafax.

Întrebată dacă în şedinţa CEx al PSD se va discuta despre o eventuală ordonanţă privind amnistia şi graţierea, Firea a spus că "dacă acest lcuru se va stabili în cadrul ședinței că este o prioritate, colegii mei vor dori o cale 100% transparentă comunicată ambasadelor și înstituțiilor". "Mie nu mi s-a prezentat una astfel de proiect", a declarat Gabriela Firea la sosirea la CEx PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01Parerea ta...

FREACA MENTA
01 Sep 2018

ESTI CU MORCOVU IN POPOUA , CE CELE 20 FIRME CAPUSA DE LA PRIMARIA LIMBA LATA LATRINA 3
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine