2019-12-13 14:39

Se apropie DEZNODĂMÂNTUL în PSD! Cine sunt liderii PSD care cer o întrunire de urgență pentru a tranșa conflictul DRAGNEA - TUDOSE

 |  10:47
Se apropie DEZNODĂMÂNTUL în PSD! Cine sunt liderii PSD care cer o întrunire de urgență pentru a tranșa conflictul DRAGNEA - TUDOSE

Primarul Capitalei Gabriela Firea solicită întrunirea urgentă a Comitetului Executiv Naţional (CEx) al PSD pentru ”a tranşa criza politică” întrucât aceasta a avut drept ”reacţie organică” încetinirea motoarelor administraţiei centrale şi locale.

Firea susţine că indiferent de soluţia care va rezulta din şedinţa CEx, este categoric mai bună decât actuala instabilitate. Şi senatorul PSD Claudiu Manda consideră că trebuie convocat cât mai repede Comitetul Executiv Naţional al partidului, argumentul său fiind că "situaţia din ultimele zile nu poate aştepta până la CEx de la Iaşi", informează News.ro.

La rândul său, Rovana Plumb, vicepreședinte PSD, a cerut și ea convocarea cât mai urgentă a Comitetului Executiv Național al formațiunii. "Situația de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua! Fiecare zi care trece într-un astfel de climat este dăunătoare românilor. De aceea, consider că PSD trebuie să convoace cât mai rapid CExN - pentru a tranșa lucrurile și pentru a ne întoarce la o stare de calm și predictibilitate!", a scris Rovana Plumb pe pagina ei de Facebook.

Convocarea CExN a fost cerută şi de către deputatul Cătălin Rădulescu şi liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri seară, la Antena 3, că mai mulţi colegi de partid i-au cerut să-i solicite liderului PSD, Liviu Dragnea, convocarea imediată a CEX.

”Nu sunt un fan al domnului Liviu Dragnea, sunt un fan al PSD. Nu cred că are nevoie de aliaţi în momentul acesta, ci de oameni conştienţi de situaţia care s-a creat în partid. Colegii m-au rugat să-i transmit domnului Dragnea solicitarea de a convoca imediat CEX în zilele următoare, luni, marţi, pentru a lămuri situaţia dn partid”, a declarat Dumitru Buzatu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână prim-ministru.

Dragnea a făcut aceste declaraţii la Bacău, el aflându-se în aceste zile într-un turneu prin judeţele Moldovei, unde se întâlneşte cu liderii filialelor PSD. Liviu Dragnea este însoţit de vicepremierul Paul Stănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-13Parerea ta...

MAFIA BOLSEVICA.
13 Ian 2018

A vorbit si rovana penala ca sa nu adoarma in masina proprie inmatriculata in Bulgaria ca sa nu plateasca taxe statului care o plateste pe ea pentru activitati cu caracter penal.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray