2019-10-15 06:52

SE CLATINĂ majoritatea! Încă un deputat PSD pleacă la partidul lui Victor Ponta

 |  19:34
SE CLATINĂ majoritatea! Încă un deputat PSD pleacă la partidul lui Victor Ponta

Deputatul de Argeș Nicolae Georgescu anunță că pleacă din PSD și se înscrie în Pro România, despre care spune că respectă „principiile social-democrate adevărate”. Mai mulți deputați PSD au renunțat în ultimele luni la acest partid pentru a se înscrie în formațiunea lui Victor Ponta.

„Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”. Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a scris Nicolae Georgescu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-22Parerea ta...

CIUMA ROSIE PORCINA.
22 Apr 2019

Huuuuuuuu....!!! Mafia psd se autodistruge. Porkarul dublu condamnat penal in curind va fi K.O. he, he, he..... Gashca de gunoaie analfabete se destrama. Moarte mafiei si diktatoruluj cu mustatza. He, he, he......!!! Haznaua 3 nu scoate o vorba .....ptiu ce pute a ciumat rosu. Zici ca-i HOIT.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray