2019-08-22 19:33

Se schimbă garda la UDMR. Preşedintele executiv Kovacs Peter părăsește Uniunea

 |  20:03
Se schimbă garda la UDMR. Preşedintele executiv Kovacs Peter părăsește Uniunea

Unul dintre liderii marcanți ai Uniunii Democrate a Maghiarilor din România (UDMR), preşedintele executiv Kovacs Peter, a anunțat că demisionează din Uniune şi se retrage definitiv din politică, potrivit News.ro.

Anunţul a fost făcut inițial într-un interviu pentru un site de știri în limba maghiară, care apoi a fost distribuit pe pagina sa de Facebook. În interviu el spune că demisia sa a fost înregistrată oficial miercuri. Întrebat care au fost motivele care au stat la baza deciziei sale, mai ales după ce UDMR a înregistrat un succes în alegeri, Kovacs Peter a răspuns: "Oricine are dreptul să se reorienteze. Chiar şi politicienii".

El a precizat că nu poate accepta argumentul că cineva care a fost în politică nu mai poate face şi alte lucruri. Kovacs Peter a reamintit că în 1999 a început să lucreze în Biroul Executiv al UDMR şi că, de atunci, timp de 18 ani, a ocupat diverse funcţii, a îndeplinit diferite sarcini, perioadă în care a dobândit experinţă şi numeroase cunoştinţe. El s-a declarat mândru că în ultimii şase ani s-a aflat în primele rânduri şi a putut lucra împreună cu liderul Uniunii, Kelemen Hunor.

Întrebat ce va urma, Kovacs Peter  a spus că se va întoarce la prima sa dragoste, presa, pentru care s-a pregătit şi de unde a venit în politică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray