2019-10-14 09:54

Se umblă la Codul penal

 |  14:22
Se umblă la Codul penal

În timpul audierii în comisiile reunite ale Parlamentului, Florin Iordache, propus pentru funcţia de ministru al Justiţiei, a declarat că va propune premierului o revedere a principalelor acte normative, inclusiv a Codului penal şi a Codului de procedură penală.

“Pornind de la faptul că pentru a avea o Justiţie bună avem, în primul rând, nevoie de legi bune, voi căuta să readuc în actualitate unul dintre principiile fundamentale ale dreptului şi anume principiul securităţii juridice, aruncat la colţ în ultimul deceniu printr-o inflaţie legislativă galopantă, prin acte normative contradictorii, incomplete şi mai ales lipsite de predictibilitate. În acest sens, voi propune prim-ministrului o revedere a principalelor acte normative, inclusiv a Codului penal şi a Codului de procedură penală prin implicarea mediului academic, a asociaţilor profesionale şi a CSM”, a afirmat Florin Iordache.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

ANONIM
04 Ian 2017

DACA ACEST GUVERN SI IN PRINCIPAL PSD NU REALIZEAZA CA-I VOTAT DE MAI PUTIN DE 40% DINTRE ALEGATORI CU DREPT DE VOT RESPECTIV MAI PUTIN DE 25% SI NU REALIZEAZA CA PESTE 50% DINTRE PARLAMENTARI SI GUVERNANTI SUNT LIPSITI DE INTEGRITATE NU-L APUCA PASTELE LA GUVERNARE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray