2020-01-29 15:06

Sebastian Ghiță s-a înscris în Partidul România Unită (PRU)

 |  13:07
Sebastian Ghiță s-a înscris în Partidul România Unită (PRU)

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu, a declarat, marţi, că deputatul Sebastian Ghiță s-a înscris în partidul pe care îl conduce. Acesta a mai spus că îl așteaptă pe Victor Ponta să se alăture formaţiunii.

"Domnul deputat Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU. Și îi urez bun venit în echipă și sunt convins că este un mare câștig pentru echipa PRU, pentru construcția politică pe care o să o prezentăm și o să o ducem la maturitate până la alegerile parlamentare", a declarat Bogdan Diaconu, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că îl așteaptă pe Victor Ponta să se alăture formaţiunii.

"Da, cum am spus-o și eu, PRU îl așteaptă pe Victor Ponta să ni se alăture. Credem că împreună vom avea succes în aceste alegeri parlamentare. PRU va face pragul electoral, iar cu Victor Ponta va depăși 15% la toamnă. Eu am spus, îl consider pe Victor Ponta cel mai bun prim-ministru al României de la I.C. Brătianu încoace. Orice om politic sănătos la cap și l-ar dori pe Victor Ponta în partidul lui și în fruntea partidului lui", a afirmat Bogdan Diaconu.

Chestionat dacă a purtat negocieri cu Victor Ponta pe tema intrării acestuia în PRU, acesta a spus: "De 15 ani de când mă cunosc cu Victor Ponta și am crescut împreună Tineretul Social Democrat și am evoluat împreună în PSD și am trăit multe momente frumoase, multe momente grele, am avut 'n' discuții. Dacă vreți un răspuns concret nu pot să vă dau pentru că sunt întrebări la care pot să vă răspund eu, sunt întrebări la care poate să răspundă Victor Ponta sau sunt întrebări la care poate să răspundă timpul''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-30Parerea ta...

ZORRO
30 Aug 2016

Bai nene,sa NE mai lase in pace acest domn GHITA SEBASTIAN!!!....sa-si IA nene,pe toti ai lui si sa plece ODATA din PSD....el mai mult incurca lucrurile in PSD ,cu apartenenta sa la SRI!...sa mearga acolo si sa faca munca de sri-ist,corect!!.....acum in prag de alegeri prea se agita de catre unii ,apele in PSD si NU este bine !....un pensionar care doreste liniste in PSD ,sa putem castiga alegerile si sa-i lasam pe traseisti,ca asta stiu sa faca!.....locul dl.PONTA este in PSD ,sa fie clar.....daca pleaca din PSD ,viitorul politic al sau este terminat!....PSD este PSD!...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine