2019-11-17 17:50

Sebastian Ghiţă: Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar şi i s-ar interzice să intre în clădirea Guvernului

 |  07:13
Sebastian Ghiţă: Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar şi i s-ar interzice să intre în clădirea Guvernului

Deputatul Sebastian Ghiţă a declarat, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că procurorii urmăresc să îl determine pe premierul Victor Ponta să demisioneze de la conducerea Guvernului, fiind posibil în acest sens să-l pună sub control judiciar şi să-i interzică să intre în clădirea Guvernului.

„Intenţia era ca lui Victor Ponta să i se dea control judiciar. Vor să-l facă să-şi dea singur demisia. E posibil să-l pună sub control judiciar şi să-i interzică să intre în clădirea Guvernului", a afirmat Sebastian Ghiţă.

Ideea potrivit căreia premierul Victor Ponta ar putea fi pus sub control judiciar a fost vehiculată la începutul lunii iunie, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, fiind atunci citată în presă spunând că nimeni nu este mai presus de lege, dar că rămâne la aprecierea celui care dispune acea măsură să o fundamenteze pe probele din dosar.

DNA a anunţat că urmărirea penală a lui Sebastian Ghiță a fost extinsă pentru trafic de influenţă, evaziune fiscală, spălare de bani, complicitate la schimbarea destinaţiei fondurilor UE şi coruperea alegătorilor la alegerile parlamentare din 2012 şi la cele prezidenţiale din 2014. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray