2019-12-12 18:32

Secretarul Camerei Deputaților, precizări despre alegerea noului viceguvernator al BNR

 |  14:45
Secretarul Camerei Deputaților, precizări despre alegerea noului viceguvernator al BNR

Secretarul Camerei Deputaților Niculae Mircovici a declarat, miercuri, că un nou viceguvernator al Băncii Naționale a României (BNR), în locul lui Bogdan Olteanu, va fi ales, cel mai probabil, la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.

"Biroul permanent al Camerei a analizat demisia lui Bogdan Olteanu și scrisoarea guvernatorului BNR Mugur Isărescu (în care solicită Parlamentului să ia act de demisia lui Olteanu și să înceapă procedurile pentru numirea unui înlocuitor — n.r.). S-a stabilit să fie trimise Biroului permanent reunit, care urmează a fi convocat în momentul în care cei doi președinți stabilesc acest lucru. Biroul permanent reunit va constata demisia și va întocmi calendarul prevăzut de lege în astfel de situații, respectiv perioada în care se depun propunerile de candidați, momentul în care se sesizează Comisiile de buget-finanțe, termenul pentru audieri pe care îl au comisiile și eventual când anume va fi convocat plenul reunit pentru alegerea noului viceguvernator al Băncii Naționale. În principiu, probabil că acest lucru se va realiza undeva la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie", a precizat Niculae Mircovici la finalul ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților, potrivit Agerpres. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-10Parerea ta...

ANONIM
11 Aug 2016

PARLAMENTUL ROMANIEI este OTROACA PLINA DE ZOI SI LATURI UMANE.
CROCODILUL FLAMAND
11 Aug 2016

PUNETI-I IN AUTOBUZ SI DIRECT LA BRUTARIE....SENTINTA IN TREI ZILE CUM AU FACUT EI CU CEAUSESCU
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Probleme Tăricene După cum se vede, nu este partid fără să nu aibă încrengătura sa, de oameni sus-puşi sau mai bine zis puşi sau ajunşi pe nişte funcţii cheie, fără ca scara pe care s-au urcat să nu fie, pe undeva, putredă. Iar asta se vede ulterior, numai după ce unii - prinşi din cauza neregulilor cu care ei înşişi s-au ocupat - i-au „turnat” pe alţii, în speranţa că vor scăpa mai ieftin când ar urma să fie decisă pedeapsa constând în lipsirea de libertate. Răscolirea unor evenimente, considerate apuse, aduc în lumină un anumit „mod de operare”, în anumite cercuri, pentru a se obţine ceva
02 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray