2020-06-05 10:19

Secretarul de stat de la Alba, cu bacu’ luat la 30 de ani, demis de la Ministerul Economiei

 |  13:42
Secretarul de stat de la Alba, cu bacu’ luat la 30 de ani, demis de la Ministerul Economiei

Prin Decizia nr.133 din 3 iulie 2019, premierul Vasilica Viorica Dăncilă l-a demis pe reprezentantul PSD Alba, Ion Radu, din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei și, în locul acestuia, l-a numit pe Gabriel Lungu.

PUTEREA a semnalat că Ion Radu a fost director al Uzinei Mecanice Orăștie, iar CV-ul acestuia, postat pe site-ul Ministerului Economiei, este unul demn de Cartea Recordurilor. La 30 de ani, adică în 1987, a terminat cursurile unui liceu industrial, la profilul mecanic, iar la 46 de ani, mai exact în 2003, a fost licențiat în economie la Facultatea de Științe Economice din Timișoara. În baza acestui CV „beton”, Ion Radu a ajuns secretar de stat la Ministerul Economiei, iar de anul trecut este și președintele Consiliului de Administrație de la Fabrica de Arme Cugir.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04Parerea ta...

ZURBA DANIEL
06 Iul 2019

Daca multi din acestia care scrieti aceste randuri v-ati informa cat de putin a-ti fi geniali! Jeguri ordinare si pleava societatii ce sunteti ! Mergeti acasa si mai informati-va!!!
ZURBA DANIEL
06 Iul 2019

PS Daca romania ar avea doar oameni ca Radu Ion ar putea sa se numeasca Stat European DE DREPT . Din pacate e condusa de oameni asemeni acestora care scrieti fara a va informa in prealabil! Romania isi merita soarta ! E cladita doar pe zvonuri si pe telenovelele ce vi le creati si le implementati in mintea PROSTIMII( Doamne ajuta, are cine sa va inteleaga)
ANDREA
16 Feb 2020

Domnu' Zurba, Nu vă supărați dar personajul descris mai sus este de o prostie și îngâmfare notorie. "mulțumită" lui și directoarei ce "păstorește" de peste 12 ani industria de apărare recte madame Ruxandra Rodica Anghel, companiile de stat au ajuns doar vaci de muls pentru persoane din Ministerul Economiei prin intermediul consiliilor de administrație și a administrațiilor speciale. De produs nu mai produc nimic pentru ca directorii puși politic (precum Ion Radu) nu sunt în stare sa aducă măcar contracte civile dacă nu militare, deși cereri există. În rest, numai bine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine