2019-11-18 01:40

Secretarul general al NATO, în vizită oficială în România. Jens Stoltenberg se întâlneşte cu preşedintele Klaus Iohannis

 |  08:30
Secretarul general al NATO, în vizită oficială în România. Jens Stoltenberg se întâlneşte cu preşedintele Klaus Iohannis

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, face, joi, o vizită oficială în România. Oficialul Alianţei Nord Atlantice are programate întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi premierul interimar Gabriel Oprea.

De asemenea, Jens Stoltenberg va face o vizită la Unitatea NATO de Integrare a Forţelor.

Programul secretarului general al NATO începe la ora 9.00 cu întâlnirea cu ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşă, la sediul MApN.

De la ora 10.00, Jens Stoltenberg se va întâlni cu premierul interimar Gabriel Oprea, la Palatul Victoria, iar apoi cu ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, la sediul MAE.

De asemenea, secretarul general al NATO va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, de la ora 11.30. Cei doi vor susţine o declaraţie de presă comună, de la ora 12.20 şi vor participa la un dejun oficial, de la ora 12.50.

Jens Stoltenberg mai are în program o vizită la Unitatea NATO de Integrare a Forţelor, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Apărării Mircea Duşa, de la ora 14.25.

Jens Stoltenberg este secretarul general al NATO din martie 2014.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray