2020-08-09 13:00

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, face anunțul: Nu am crezut că va trebui să iau o decizie atât de grea. Am pus mai presus sănătatea oamenilor

 |  16:03
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, face anunțul: Nu am crezut că va trebui să iau o decizie atât de grea. Am pus mai presus sănătatea oamenilor

Paul Stănescu, senator și secretar general al PSD, a declarat că a votat pentru învestirea guvernului Orban pentru că a pus pe primul loc sănătatea și siguranța oamenilor.

Cu toate acestea, Stănescu nu ezită să recunoască faptul că echipa ministerială condusă de Orban este formată din iresponsabili.

El deplânge faptul faptul că liderii PNL în loc să se prezinte la Parlament și să își voteze guvernul propus au ales să chefuiască prin vilele de protocol ale statului:

 

”Niciodată nu am crezut că va trebui să iau o decizie atât de grea. De a vota un guvern despre care știu deja că e iresponsabil. Să fac asta, în timp ce exact cei care l-au propus și care trebuiau să-l susțină, nu sunt astăzi aici, în Parlament, la vot, ci chefuiesc prin vilele de protocol.

 

Dar, și dacă nu îl votam, rămâneau aceiași oameni. De acum, nu mai pot țipa peste tot că nu pot lua măsuri pentru sănătatea oamenilor. De acum au puteri depline. Să dea drumul la treabă! România are nevoie rapid de măsuri concrete.

 

PSD rămâne singurul partid responsabil care pune mai presus sănătatea și siguranța oamenilor!”, a spus Paul Stănescu într-o reacție la votul de azi pentru stiripesurse.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

BASTANU
14 Mar 2020

VORBESTE UN TIGAN BORIT STABOR . CARE A FURAT CU VILCOV SI ACAPARAT CU FAMIGLIA , TOATE PAMINTURILE TARANILOR
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz