2020-04-09 04:20

Ședință a Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, pe tema coronavirusului

 |  10:11
Ședință a Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, pe tema coronavirusului

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării se reunește miercuri la solicitarea șefului statului, pentru a discuta pe tema coronavirusului.

"Am decis să convoc Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pentru miercuri, 26 februarie, ora 14.00, pentru o informare privind măsurile concrete privind monitorizarea şi managementul unor potenţiale cazuri de infecţie cu noul coronavirus, precum şi strategia de combatere a unei potenţiale epidemii de coronavirus la nivel naţional", a anunţat Klaus Iohannis, luni seară, menţionând că va trebui să fim pregătiţi dacă lucrurile evoluează negativ.

El a adăugat că autorităţile române au luat măsurile care se impun pentru a preveni contaminarea cu acest virus, dar trebuie să insiste pe măsurile de comunicare eficientă şi informare corespunzătoare a populaţiei.

Totodată, el a făcut apel la responsabilitate atât din partea presei, cât şi a polticienilor pe acest subiect.

"Fac un apel la calm către cetăţeni şi îndemn să se informeze corect, să fie vigilenţi şi să respecte normele de igienă şi sfaturile pe care le oferă medicii pentru a se proteja.  Fac în aceeaşi măsură şi un apel la mass-media să evite senzaţionalul şi stirile cu impact emoţional ridicat, care pot genera şi amplifica sentimentul de panică în rândul populaţiei. Nu în ultimul rând, fac un apel la politicieni să nu speculeze această situaţie în mod oportunist. Am observat deja mai multe luări de poziţie prin care unele persoane dau dovadă de iresponsabilitate, făcând declaraţii alarmiste de natură să sperie cetăţenii. Le cer să înceteze imediat cu această atitudine", a afirmat Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

ROMANIA
26 Feb 2020

iohannis sa rezolve problema grava de siguranta nationala numita mugur isarescu.exista dovezi clare ca acest tradator de tara a premeditdat devalorizarea artificiala a leuli inca din luna noiembrie 2019.exista dovezi ca atat catu nebunul cat si isarescu au discutat in secret cu organizatia criminala fmi de o devalorizare accentuata a monedei nationale.de fiecare cand a venit un tara fmi a fost dezastru pentru romani.intr-o tara in care exista o crestere economica ,cu o situatie cat de cat normala dpdv economic ceea ce face acest hoit uman isarescu este atentat la siguranta nationala.isarescu trebuie scos in suturi din bnr.o alta problema grava este grupul infractional organizat ccr.exista dovezi clare ca acesta actioneaza la ordinele bolnavului psihic iordache.ultima decizie aberanta data de dorneanu si gasca a fost scrisa dupa dictare de la iordache.urgent desfiintaa ccr si asa zisele cazuri constitutionale judecate de iccj.deasemenea s-a vazut ca grupul infractional psd continua blocarea tarii.vor fi spulberati la alegeri.pinochio ponta a bagat-o pe sotia lui daciana sarbu in afaceri cu fugarul ghita.asa se explica atitudinea de musca fara cap a acestui parvenit.institutiile statului specialuzate trebuie sa inceapa atacul asupra acestor dementi care tin tara pe loc.
SABOTAJ
26 Feb 2020

Ei sunt teroristi care a distrus tara si economia, plus bancile lui hitul Isarescu
UNITATE DE MăSURă
28 Feb 2020

Dacă rata de reproducere a infecției coronavirus este de 12, înseamnă că o persoană poate afecta 12 persoane, iar cele 12 persoane pot afecta 144 de persoane, iar 144 de persoane pot afecta 1.728 de persoane. Coronavirus este de 12 ori mai contagios decât MERS și de 3 ori mai mult decât SARS în instalațiile cu măsuri slabe de combatere a focarelor.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine