2019-08-18 11:59

Şedinţă a CRU al UDMR sâmbătă, la Miercurea Ciuc; vor fi stabilite detaliile congresului din 2019

 |  10:27
Şedinţă a CRU al UDMR sâmbătă, la Miercurea Ciuc; vor fi stabilite detaliile congresului din 2019

Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR se va reuni, sâmbătă, la Miercurea Ciuc, pe ordinea de zi aflându-se pregătirea alegerilor europarlamentare, precum şi stabilirea detaliilor congresului UDMR care va avea loc cel mai probabil anul viitor, în februarie, şi la care vor fi alegeri pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii.

CRU se va reuni de la ora 10.30 la Miercurea Ciuc, iar pe ordinea de zi a reuniunii se află raportul politic al preşedintelui UDMR, adoptarea deciziilor referitoare la Congresul de anul viitor al Uniunii şi pregătirea alegerilor europarlamentare.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, declara, în 21 septembrie, după şedinţa Consiliului Permanent al formaţiunii, că anul viitor, în februarie, va fi ales preşedintele Uniunii, în cadrul congresului care va avea loc, probabil, la Cluj, data şi locul desfăşurării congresului urmând să fie stabilite la şedinţa CRU din 13 octombrie.

"Pe 13 octombrie vom avea un CRU la Miercurea Ciuc, unde vom decide data şi locul congresului de anul viitor, în februarie şi propunerea noastră este să fie la Cluj. Vom decide criteriile pentru europarlamentare, pentru cei care vor fi candidaţii noştri şi criteriile şi agenda pentru alegerile noastre interne, fiindcă anul viitor, la congres, vom avea alegeri pentru funcţia de preşedinte, se termină mandatul de patru ani", declara Kelemen Hunor.

El a mai afirma că deocamdată nu e momentul potrivit să spună dacă va candida pentru un nou mandat de preşedinte al UDMR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-13Parerea ta...

RO STAT DE KKT
13 Oct 2018

IN ROMANIA nu se respecta principiul legalitatii referitoare la infiintarea organizrea si functionarea partidelor politice. A se vedea de pilda, statutul UDMR – un ONG constituit pe criterii etnice ce apra doar interese de grup (infractional) si nu ale maghiarilor din Ro– este folosit ilegal (fara respectarea legii partidelor) pe post de bolovan politic, la inclinarea balantei, pentru alcatuirea majoritatii necesare guvernarii ceea ce a oferit societatii romanesti permanent indicii ca noua oranduire sociala functioneaza doar pe baza santajului politic. Acelasi ONG-otravitor a mai avut misiunea de a aprinde fara just temei disputele nationaliste. Situatia participarii in mod separat a UDMR-ca ONG etnic, la alcatuirea Puterii Publice in Romania este unica in lume sau poate specifica unei democratii tribale.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray