2020-01-27 10:40

Ședința Comisiei pentru românii din diaspora, în fața Parlamentului. Accesul presei în Parlament, interzis

 |  14:02
Ședința Comisiei pentru românii din diaspora, în fața Parlamentului. Accesul presei în Parlament, interzis

Ședința Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor s-a desfăşurat miercuri în faţa Parlamentului, din cauza faptului că accesul presei a fost intezis în Palatul Parlamentului, de către conducerea Camerei Deputaților.

Membrii Comisiei au ieșit în curtea Parlamentului pentru că cei doi miniștri convocați miercuri pentru o întrevedere nu s-au prezentant la întâlnire. Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu şi cel al Românilor de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici au fost chemați pentru discuiții pe tema desfăşurării votului în diaspora în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Deputatul PNL Mircea Dolha a declarat în fața Parlamentului că gestul celor doi miniștri scoate în evidență indiferența lor față de românii din diaspora.

”Gestul miniștrilor reflectă indiferența miniștrilor față de românii din diaspora. I-am invitat pe Melescanu și pe Stanoevici pentru a ne prezenta cum vor rezolva problema procesului electoral de duminică, 16 noiembrie din diaspora. Suntem convinși că duminică vor fi și mai mulţi români care vor să voteze.”, a afirmat Mircea Dolha.

Bogdan Diaconu a precizat, la rândul său, că ”dacă va exista un număr considerabil de români care nu pot vota și numărul se va apropia de diferența dintre căștigător și învins, acesta va fi un motiv pentru a contesta alegerile”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine