2020-02-18 11:13

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care trebuia să se discute demisia lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc

 |  07:57
Şedinţa Comitetului Executiv al PSD în care trebuia să se discute demisia lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc

Membrii PSD au fost anunţaţi că şedinţa Comitetului Executiv, programată pentru miercuri ora 16.00, în cadrul căreia ar fi trebuit să se discute demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al partidului, nu va mai avea loc deoarece în jurul acelei ore va fi depunerea jurământului de noul ministru MDRAP.

Printr-un anunţ transmis marţi seara, social-democraţii au fost anunţaţi că ceremonia de depunere a jurământului de către noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) va avea loc la ora 16.30, motiv pentru care şedinţa Comitetului Executiv nu mai poate începe la ora 16.00.

La această oră se ştie că şedinţa Comitetului Executiv nu va mai avea loc miercuri, ci va fi amânată", au declarat surse din PSD pentru Mediafax.

Luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, Liviu Dragnea şi-a depus mandatul de preşedinte executiv, dar vicepreşedinţii PSD nu au acceptat retragerea din funcţie a acestuia. În aceste condiţii, premierul Victor Ponta a anunţat că a fost programată, pentru miercuri, o şedinţă a Comitetului Executiv, la care participă mai mulţi membri PSD, în care să fie luată o decizie în acest sens.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-20Parerea ta...

PSD
23 Aug 2019

Țiganiada -2019 si ai sa-i puscariasi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine