2019-07-20 12:37

Şedinţă comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova

 |  10:20
Şedinţă comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova

Guvernele României şi Republicii Moldova se reunesc joi într-o şedinţă comună, condusă de premierul Viorica Dăncilă.

"Prim-ministrul României Viorica Dăncilă va conduce, mâine, 22 noiembrie 2018, la Bucureşti, o şedinţă comună a guvernelor României şi Republicii Moldova, cu participarea prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, şi a miniştrilor de resort din domeniile de interes comun. Discuţiile vor aborda stadiul şi perspectivele relaţiei bilaterale, inclusiv componentele sectoriale subsumate acesteia, cu evaluarea stadiului implementării proiectelor de cooperare bilaterală derulate de România în Republica Moldova şi explorarea opţiunilor pentru noi proiecte de cooperare", anunţă Executivul.

Şedinţa comună a guvernelor României şi Republicii Moldova reprezintă o oportunitate pentru impulsionarea agendei bilaterale, în perspectiva viitorului european al Republicii Moldova şi avansarea proiectelor bilaterale de cooperare de relevanţă strategică, menţionează Executivul.

Totodată, reuniunea are loc în contextul pregătirilor pentru asumarea, de către România, a Preşedinţiei Consiliului UE, în primul semestru al anului 2019, fiind un prilej pentru încurajarea eforturilor Republicii Moldova în direcţia avansării parcursului european şi implementării reformelor asumate în baza Acordului de Asociere cu UE.

Delegaţia R. Moldova va sosi la Palatul Victoria la 11:15, fiind apoi programate o întrevedere tête-à-tête a prim-miniştrilor României şi Republicii Moldova, şedinţa în plenul delegaţiilor, ceremonia de semnare a unor documente/acorduri bilaterale şi declaraţii comune de presă ale celor doi prim-miniştri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-22Parerea ta...

COADA DRACULUI
22 Noi 2018

A FOST LA RUSI PRIMA DATA SI PE URMA VORBESTE MOLDOVENESTE CU NOI , IN ROMANA . ARE DE DAT PENSI SPECIALE LA COLONEI SI GENERALI RUSI STATIONATI LA EI . VINE CU MILOAGA , DAR TINE ACTIVISTI DE PARTID , IN INSTITUTI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray