2020-05-25 09:23

Ședință CRUCIALĂ la PSD. Ce DECIZII iau social democrații după CONDAMNAREA lui Dragnea

 |  16:15
Ședință CRUCIALĂ la PSD. Ce DECIZII iau social democrații după CONDAMNAREA lui Dragnea

Zi importantă la PSD, după 24 de ore de când judecătorii au pronunțat condamnarea în primă instanță a lui Liviu Dragnea la 3 ani și 6 luni la închisoare cu executare. Liviu Dragnea s-a întâlnit cu liderii PSD în biroul său de la Parlament, înaintea ședinței CEX. Se așteaptă ca Dragnea să ceară un vot de susținere social-democrațiilor, vot care să-l mențină în funcția de președinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De asemenea, sursele citate susțin că s-ar putea lua în discuție și numirea lui Gabriel Vlase la șefia SIE.

După decizia de condamnare a președintelui PSD, o parte din liderii partidului au declarat public că sunt alături de acesta iar majoritatea organizațiilor din țară și-au exprimat susținerea prin comunicate de presă.    Apropiații lui Liviu Dragnea au susținut public că decizia de condamnare dată de instanță este una politică. Printre primii apărători ai șefului PSD au fost premierul Viorica Dăncilă care a susținut chiar că toți cei care îi cer demisia lui Liviu Dragnea încalcă grav Constituția, dar și ministrul de Interne, Carmen Dan care și-a sfătuit colegii „să tacă inteligent”.    Pesediștii iau în calcul un vot de susținere pentru Liviu Dragnea. „Nu face nici un pas înapoi”, a declarat un lider al partidului.   

Rovana Plumb a declarat, vineri, cu lacrimi în ochi, că Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze din nicio funcție după condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive.

“Sunt foarte afectată. Înainte de a deține orice funcție, înainte de a vorbi despre responsabilitate, sunt om și așa am fost educată”, a spus ministrul Fondurilor Europene.

„Sunt convinsă că Liviu Dragnea va acționa în interesul țării. Nu aș fi crezul ca după 28 de ani de la Revoluția să trăim momente când ura e așa de mare. Nu pot exista atitudini  de cântec, de bucurie, de dans, față de necazul unui om”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-22Parerea ta...

FOTBAL
22 Iun 2018

burleanu prostul satului ,vochin milogul si daum drogatul nemernicii care au facut ca romania sa stea acasa la campionatul mondial.plus jucatorii lipsti de valoare talent vointa cazuti in cap de nesimtiti ce sunt.bai burlene la puscarie cu tine ordinarul dracului .plus handicapatii care au votat un mascarici numit burleanu.psd sa dea afara pe dragnea altfel ajung de rasul lumii.
ANONIM
22 Iun 2018

ROMANIA TARA BANANIERA DIN LUMEA A TREIA . ROMANIA ESTE TOTAL PRABUSITA IN VECII VECILOR AMIN......................
@MACACPEDRAGNEA
22 Iun 2018

LA FEL SI PE REPUBLICA PAPUASA ROMANIA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine