2019-10-23 03:08

Ședință CRUCIALĂ la PSD. Ce DECIZII se așteaptă luni în partid. Dăncilă LIPSEȘTE

 |  17:18
Ședință CRUCIALĂ la PSD. Ce DECIZII se așteaptă luni în partid. Dăncilă LIPSEȘTE

Conducerea lărgită a PSD se reunește luni la 12 la Parlament. Oficial, Comitetul Executiv va discuta propunerile de numire a reprezentanților PSD pentru două autorități ale statului. Surse din partid susțin că tot atunci ar putea fi decise și sancțiuni pentru contestatarii președintelui Liviu Dragnea. Premierul Viorica Dăncilă va lipsi de la această ședință importantă.

Şedinţa Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a fost convocată pentru luni, la ora 12,00, a precizat, sâmbătă, pentru Agerpres, vicepreşedintele Florin Iordache. Reuniunea va avea loc la Parlament, la sala grupului parlamentar al PSD.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD declara vineri că: ”CEx-ul de săptămâna viitoare care nu se va referi la remaniere, are ca principal obiectiv să discutăm despre propunerile pentru ASF și CNA”.

Cu toate acestea, voci din partid susțin că motivul real al întâlnirii îl reprezintă sancționarea celor care îl contestă pe Liviu Dragnea. Printre aceștia, primarul Capitalei. Gabriela Firea va lipsi de la ședința de luni.

Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD motivează: ”Dacă va avea loc, aşa cum se zvoneşte, luni sau miercuri, din nefericire eu nu voi putea participa pentru că am acceptat încă din luna august invitaţia de a merge la Madrid, într-o delegaţie oficială. Deci nu se pune problema să fug de o ședință de partid și chiar nu am motive. Dar activitatea mea de primar general trebuie să aibă întâietate”.

Marian Neacșu, secretarul general al PSD, un alt contestatar al președintelui social-democrat, nu crede că opiniile critice ar trebui sancționate.

”Eu sper că nu se vor lua măsuri împotriva vreunuia sau altuia dintre colegii mei pentru opinie. Cred că suntem un partid liber, tolerant”, consideră Neacșu.

De la şedinţa CExN va lipsi chiar preşedintele executiv al PSD, premierul Viorica Dăncilă. Dăncilă începe, sâmbătă, o nouă vizită oficială în zona Golfului, la Muscat, în Sultanatul Oman, respectiv la Doha, în Statul Qatar, informează un comunicat al Guvernului. Potrivit sursei citate, vizita, desfăşurată în perioada 3-8 noiembrie, urmăreşte "consolidarea, la cel mai înalt nivel guvernamental, a dialogului politic bilateral şi a cooperării economice şi sectoriale, interacţiunea pragmatică cu statele membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului reprezentând un obiectiv distinct de politică externă asumat prin Programul de Guvernare 2017-2020".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-03Parerea ta...

BANI FARA NUMAR
04 Noi 2018

IN ORASUL ALEXANDRIA . JOI SEARA SI NOAPTEA , TURNA ASFALT PE STRAZILE DIN JURUL BLOCULUI UNDE A LOCUIT , FOSTA PREFECT DE TELEORMAN CAMENCITA . ERAU SCOASE TOATE MASINILE DINTRE BLOCURI . POLITIA LOCALA STATEAU CITE DOI - TREI LA FIECARE COLT DE STRADA . SE UITAU LA TINE DISPERATI CA NU ERAI DIN LOCALITATE SI LOC . LOCALNICI ZICEAU CA LUCREAZA CU FONDURI EUROPENE ALOCATE ORASULUI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray