2020-08-10 18:54

Şedinţă CSAT, marţi, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi: teme privind riscurile şi ameninţările la adresa României

 |  09:52
Şedinţă CSAT, marţi, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi: teme privind riscurile şi ameninţările la adresa României

O şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), condusă de preşedintele Traian Băsescu, va avea loc marți, începând cu ora 16.00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului figurează teme precum riscurile şi ameninţările la adresa României pentru 2015 şi prevenirea și combaterea utilizării internetului în scopuri teroriste.

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, pe ordinea de zi a ședinței CSAT de marţi sunt incluse tematici referitoare la: riscurile, amenințările și vulnerabilitățile la adresa României pentru anul 2015, președinția română a Comitetului Interministerial de Rang Înalt al Forței de Jandarmerie Europeană din anul 2015, cadrul de cooperare interinstituțională dintre Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne şi participarea Armatei României la misiunea NATO Resolute Support din Afganistan în anul 2015.

De asemenea, în cadrul şedinţei CSAT de maţi se vor discuta şi temele: posibilele contribuții ale României la coaliția internațională condusă de Statele Unite ale Americii împotriva Statului Islamic din Irak și Levan, amenințările cibernetice la adresa securității naționale și capabilitățile României de reacție la atac cibernetic major şi prevenirea și combaterea utilizării internetului în scopuri teroriste. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-30Parerea ta...

MDA...
30 Sep 2014

AMENINTARILE sunt din interiorul clasei politice, NU din afara! DIN AFARA sunt lasati toti derbedeii broscari (sau nu...) sa faca afaceri cu derbedeii din interior, infiintand firme fantoma, fabricand chiar si tiparnite pentru euroi! Pentru ca au teren propice…sapa, sapa, sapa la a noastra TEMELIE! Io-te-asa-nfratiti cu ai nostri bravi penali au ‘’dovedit’’ o Romanie din ce in ce mai jalnica: fara pingele, rupta-n cur, ramanand (pana moare) - o vesnica mantie de vreme rea!
CSAT-UL VA PUNE
30 Sep 2014

Tot pe noi seaua informatica si social-economica, ca sa nu mai miscam ori sa vociferam – in front! Noi ne-am PRINS de ceea ce fac ei (politicienii): trebuie sa mimeze democratia, in timp ce-si vad de propriile interese, dar nu pot dormii linistiti in functie, pana nu creeaza impresii 'bune' cu, si despre ei! Fara promisiuni spuse in desert, dar cu talent…nu pot ramane INTERFATA intre noi, si cei care-i comanda, pe ei:)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz