2020-07-07 16:12

Ședință de URGENȚĂ a liderilor PSD. Cine va prelua ȘEFIA partidului

 |  15:20
Ședință de URGENȚĂ a liderilor PSD. Cine va prelua ȘEFIA partidului

Social-democrații se reunesc luni într-o şedinţă de urgenţă, care va fi coordonată de premierul Viorica Dăncilă, ca urmare a condamnării lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare, dar şi ca urmare a vocilor critice din PSD după rezultatul slab de la alegerile europarlamentar.

Mai mulţi lideri PSD se află  deja la sediul PSD din Băneasa, unde au fost convocaţi în număr mare lideri şi miniştri ai partidului şi unde a sosit de puține minute şi Viorica Dăncilă.

Şedinţa a fost precedată de o reuniune a Cabinetului, la Palatul Victoria, pe tema rezultatelor slabe ale scrutinului europarlamentare.

Potrivit unor surse din PSD Viorica Dăncilă este cea care ar urma să preia conducerea partidului în calitate de preşedinte executiv al PSD. Anterior, Dăncilă a avut o întrevedere de urgenţă la Palatul Victoriei cu miniştrii cabinetului său.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea. Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-27

In legatura cu acest articol...

Regim de DETENȚIE semideschis pentru Dragnea la Penitenciarul Jilava

ALERTĂ. Liderul PSD, Liviu DRAGNEA, condamnat definitiv la 3 ANI și 6 LUNI cu executare. Ce a decis instanța în cazul celorlalți inculpați din dosarul DGASPC Teleorman
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz