2020-02-18 12:35

PSD a votat! Răzvan Cuc, PROPUS pentru Transporturi și Daniel Suciu la Dezvoltare

 |  17:52
PSD a votat! Răzvan Cuc, PROPUS pentru Transporturi și Daniel Suciu la Dezvoltare

După o ședință maraton de patru ore în care nu au lipsit contrele și vocile ridicate, membrii Comitetului Executiv al PSD au votat pentru susținerea lui Răzvan Cuc pentru funcția de Ministru al Transporturilor și Daniel Suciu pentru portofoliul de la Dezvoltare.

UPDATE ORA 20.30: Propunerea premierului Dăncilă este intens contestată și comentată de membrii CEX, Marian Oprișan fiind cel mai vehement dintre aceștia. Baronul de Vrancea i-ar fi strigat lui Liviu Dragnea în ședință: ”Nu ești stăpânul PSD”

UPDATE ORA 20.00 Conform Digi24, ședința social-democraților se prelungește deja de trei ore și lucrurile nu par a fi deloc liniștite, din spatele ușilor închise fiind auzite deseori voci ridicate.

Premierul Viorica Dăncilă i-a propus pe Răzvan Cuc pentru Ministerul Transporturilor și Daniel Suciu pentru Ministerul Dezvoltării dar votul nu a început încă.

........................

Din informațiile vehiculate în presă și confirmate printre rânduri de liderul PSD, Liviu Dragnea, favoriții pentru aceste portofolii sunt Răzvan Cuc pentru Ministerul TRansporturilor și Daniel Suciu pentru Ministerul Dezvoltării.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit la sedinta CEx dar nu a vrut sa dezvaluie ce nume sunt luate in calcul pentru Ministerul Dezvoltarii si pentru cel al Transporturilor."Razvan Cuc e membru la PSD Neamt de vreo doua saptamani. Inteleg ingrijorarea PSD Giurgiu, dar PSD Neamt il sustine foarte tare. Felix Stroe nu poate sa fie pentru ca nu este parlamentar", a spus Dragnea.

În şedinţă se va discuta şi despre alegerile din organizaţiile PSD unde există conduceri interimare.

"Vom avea un punct privind alegerile din organizaţiile unde avem interimar şi vom modifica, vom împinge mai sus cu două săptămâni, până pe 25 martie, data alegerilor, pentru că noi ar fi trebuit să ne ocupăm de săptămâna trecută de acest lucru, dar am fost ocupaţi cu bugetul şi atunci am devansat toate alegerile cu două săptămâni", a explicat Codrin Ştefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-19Parerea ta...

MAFIA PSD
19 Feb 2019

Organizatia mafiota psd trebui scoasa in afara legii conf.LEGII PARTIDELOR POLITICE ART. 46. (b , c , d ) Aceasta ciumarosie reprezinta interese de grup mafiot si a distrus tot : justitie , economie , invatamint , sanatate. Mafia ucide si viitorul copiilor prin imprumuturi lunare la dobânzi exorbitante.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine