2020-06-02 15:25

Ședință DECISIVĂ la PSD. Cui i se pregătește EXCLUDEREA din partid

 |  17:26
Ședință DECISIVĂ la PSD. Cui i se pregătește EXCLUDEREA din partid

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ar intenționa să convoace o ședință a Comitetului Executiv (CEX) pentru ziua de luni, 5 noiembrie, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Coincidența face că tot luni este programat al doilea termen la completul de cinci de la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive, în care Dragnea a fost condamnat la 3 ani jumătate de închisoare cu executare.

Potrivit surselor G4Media.ro, Dragnea vrea să pună în discuție în primul rând excluderea secretarului general al partidului, Marian Neacșu. Nu este clar dacă pe lista excluderilor vor figura și alți puciști. Potrivit altor surse, Dragnea intenționează să convoace chiar două ședințe CEX, una politică și alta dedicată remanierii guvernamentale. O decizie oficială ar urma să fie anunțată după ședința coaliției care va avea loc vineri.

Liviu Dragnea vrea să discute cu mai mulți lideri PSD pentru a stabili exact dacă prima va fi discuția referitoare la situația tensionată din partid.

Unii colegi social-democrați s-au întâlnit și au discutat despre unele condițiile pe care ar avea de gând să le impună la următorul CEx.

De notat că premierul Dăncilă va lipsi din țară începând de vineri până pe data de 8 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-01Parerea ta...

PSD
01 Noi 2018

da este momentul ca dragnea nebunul sa fie dat afara de la presedentia psd ,de la camera deputatilor si din partid.sa fie aruncat la caini dementul asta de le teleorman. hai baieti ca se poate.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine