2019-07-18 02:16

Ședință DECISIVĂ luni în PSD. Ce teme vor fi discutate

 |  17:45
Ședință DECISIVĂ luni în PSD. Ce teme vor fi discutate

Multa amânata şedinţă a Comitetului Executiv al PSD va avea loc luni, de la ora 11. Tema principală ar trebui să fie remanierea. Dar, Gabriela Firea anunţă că se pregătesc şi răfuieli interne. Vicepreşedintele PSD spune că se aşteaptă ca Liviu Dragnea să îi ia funcţia de preşedinte PSD Bucureşti, funcţie care i-ar fi fost promisă Ecaterinei Andronescu.

Cel puțin soarta primarului general, Gabriela Firea, va fi decisă în ședința Comitetului Executiv, dacă vicepremierul Paul Stănescu va scăpa de „judecata” membrilor CEx.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a precizat, vineri, că „este obligatoriu” să fie tranșat cazul „Gabriela Firea”. „Așteptările mele de la această ședință sunt foarte mari, și anume că după acest CEx lucrurile vor intra în normalitate și firesc în interiorul PSD. Ca să intre în normalitate și firesc este obligatoriu să discutăm și să tranșăm veșnicul scandal în care ne implică doamna Gabriela Firea și declarațiile care afectează întregul partid”, a declarat Ștefănescu, pentru Mediafax.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, că îşi aşteaptă sentinţa la Comitetul Executiv, însă spune că nu vor exista surprize. Firea este convinsă că Liviu Dragnea va convoca şedinţa doar în momentul în care se asigură că va avea voturile prin care să fie îndepărtată din funcţiile politice pe care le deţine. „Asta este, se trăieşte şi fără funcţii politice”, a spus Firea.

Pe de altă parte, senatorul Adrian Ţuţuianu a anunţat că a contestat excluderea din partid, deşi nu a primit oficial hotărârea Comitetului Executiv, în plus a cerut în instanţă suspendarea executării deciziei, până la clarificarea situaţieiu prin decizie definitivă.

În ședința CEx, liderii PSD vor analiza și un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum și un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru, transmite Digi24.

Social-democrații sunt de părere, de pildă, că Tudorel Toader ar trebui schimbat de la Justiție, pentru că s-a făcut de râs prin scandalul cu Augustin Lazăr. În orice caz, el nu mai este în grațiile liderului Liviu Dragnea. Și sunt două nume vehiculate pentru a-l înlocui pe Tudorel Toader: parlamentarii Eugen Nicolicea și Oana Florea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-16Parerea ta...

FREACA MENTA
16 Noi 2018

O VIATA , AU FOST LUCRATORI CU GURA
ANONIM
17 Noi 2018

ADUNATURA DE ZOI SI GUNOAIE UMANE ce pot hotar decat grozavii, penibilitati, tembelisme......
BOLSEVICII.
17 Noi 2018

Mafia psd se intruneste pentru a hotari ce sa mai distruga in Romania. Dupa ce androneasca a spus ca acesta ,, este cel mai slab guvern din ultimul secol '' iat-o facând parte din scursura de jeguri de la palatul Victoria. Aceasta organizatie mafiota trebui incinerata ca pesta porcina sa nu se mai intinda.
ANONIM
18 Noi 2018

TE PIS PE EI
ANONIM
18 Noi 2018

TE PIS PE EI
ANONIM
19 Noi 2018

Cabinetul individual de avocatura Gil Vasile sotul sefei CSM SIMONA MARCU a incasat bani de la Tel Drum in toata perioada 2011 - 2017, cu exceptia anului 2014. Suma totala incasata de Gil Vasile de la Tel Drum in aceasta perioada este 528.711 lei cu TVA, respectiv 430.567 de lei fara TVA. Sume fara TVA incasate anual: 2011 - 102.770 lei 2012 - 62.280 lei 2013 - 106.368 lei 2015 - 41.775 lei 2016 - 66.754 lei 2017 - 50.240 lei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray