2020-02-21 14:31

Ședință de GUVERN condusă de premierul interimar Mihai FIFOR. Ce s-a întâmplat cu miniștrii care l-au susținut pe TUDOSE

 |  14:05
Ședință de GUVERN condusă de premierul interimar Mihai FIFOR. Ce s-a întâmplat cu miniștrii care l-au susținut pe TUDOSE

Miniştrii care l-au susţinut Mihai Tudose, înainte ca acesta să demisioneze din funcţia de premier, nu au fost prezenți la şedinţa de Guvern de miercuri, care a fost condusă de interimarul Mihai Fifor.

Cei trei sunt vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, şi cel al Fondurilor Europene, Marius Nica, scrie Mediafax.

Premierul interimar, Mihai Fifor, a ţinut să le mulţumească miniştrilor prezenţi pentru că ”în toată această perioadă” au depus eforturi în ministerele coordonate pentru ca activitatea să decurcă în mod normal.

”Suntem într-o şedinţă de Guvern absolut normală, în care lucrăm în temeiul legii cu atribuţiile pe care le are un guvern în situaţia în care noi ne aflăm. Prin urmare, continuăm să gestionăm fără niciun fel de problemă activităţile administrative, curente, pe care le avem şi vom face lucrul acesta fără niciun fel de problemă”, a spus Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine