2020-07-10 10:24

Ședință PNL cu peste 100 de oameni, FĂRĂ MĂȘTI și DISTANȚARE fizică

 |  16:55
Ședință PNL cu peste 100 de oameni, FĂRĂ MĂȘTI și DISTANȚARE fizică

După ce mai mulți miniștri în frunte cu premierul Ludovic Orban au fumat, au băut și nu au purtat măști într-un birou din Palatul Victoria, episod pentru care au fost amendați de poliție, presa locală scrie că PNL Iași a organizat ședința de validare a candidatului la primăria municipiului (Mihai Chirica, ex-PSD) într-un restaurant cu peste 100 de participanți care nu au purtat măștile de protecție impuse de legislație pentru spațiile închise.

Presa locală a publicat și imagini de la eveniment. La ședință participă doi membri ai Executivului: ministrul Mediului Costel Alexe și secretarul de stat de la Cultură, Liviu Brătescu.

Ministrul Costel Alexe afirma pe 11 iunie la Digi24 că i-a explicat mamei sale că mai este nevoie ca „o perioadă” să mai fim „vigilenți” în legătură cu epidemia de coronavirus. Întrebat dacă persoanele cu care discută înțeleg nevoia prelungirii stării de alertă, Costel Alexe a zis: „Atunci cand explicam cat de important e sa fim precauti si vigilenti, inteleg cu totii”, citeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-28

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
28 Iun 2020

de ce pe mine ma obliga sa umblu cu masca la cumparaturi si astia stau in sala inchisa fara masti????????
GIGI
28 Iun 2020

Raspunsul este simplu, pentru ca regulile sunt doar pentru pulime, baietii smecheri fac ce vor. Pentru cine vrea sa inteleaga cum sta treaba cu covidutul, trebuie doar sa se uite la baietii smecheri si la ce fac ei. Dau petreceri cu 100 de oameni, fac meetinguri indoor fara mascute, etc...
CONTRACT CU MOARTEA
28 Iun 2020

Nu va faceți griji Covid -19" Nu iartă pe nimeni indiferent de culoarea pielii si nu o interesează nici averea sau sărăcia romanului.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz