2020-02-23 10:30

Şedinţa PSD: Bădălău vrea demisia lui Cuc, colegii îl “contrează” dur şi-i amintesc de maneaua dedicată Diasporei…

 |  21:50
Şedinţa PSD: Bădălău vrea demisia lui Cuc, colegii îl “contrează” dur şi-i amintesc de maneaua dedicată Diasporei…

În discuţiile din şedinţa CEX, Niculae Bădălău ar fi cerut, vehement, demiterea colegului său de cabinet, Răzvan Cuc, însă colegii săi au o cu totul altă părere

După cum se ştie, liderii PSD s-au întrunit, marți seară, într-o ședință extraordinară a CEX.

Conform unor surse, citate de stiripesurse.ro, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, s-a folosit de acest prilej pentru a încerca să scape de colegul său de cabinet Răzvan Cuc, pe care l-a criticat vehement, cerând demiterea acestuia.

Este de notorietate “ruptura” dintre cei doi PSD-işti giurgiuveni, după ce Răzvan Cuc s-a împotrivit metodelor de conducere ale lui Bădălău în PSD Giurgiu, Cuc transferându-se, de altfel, ulterior la organizaţia Neamţ, aşa că Bădălău se foloseşte de orice ocazie pentru a încerca “debarcarea” lui Cuc.

Se pare însă că demersul lui Bădălău nu a avut rezultatul scontat de acesta, pentru că, potrivit aceloraşi surse,  acesta ar fi fost contrat imediat de alți colegi de partid, care i-au transmis, așa cum susține România TV, că și el ar trebui remaniat, dacă s-ar face un proces de curățire guvernamentală.

În plus, lui Bădălău i s-a reproșat celebra filmare de anul trecut, de la o petrecere, în care îi înjura pe românii din Diaspora, ceea ce a crescut ura în străinătate față de PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine