2019-09-23 01:46

Şedinţa PSD: Bădălău vrea demisia lui Cuc, colegii îl “contrează” dur şi-i amintesc de maneaua dedicată Diasporei…

 |  21:50
Şedinţa PSD: Bădălău vrea demisia lui Cuc, colegii îl “contrează” dur şi-i amintesc de maneaua dedicată Diasporei…

În discuţiile din şedinţa CEX, Niculae Bădălău ar fi cerut, vehement, demiterea colegului său de cabinet, Răzvan Cuc, însă colegii săi au o cu totul altă părere

După cum se ştie, liderii PSD s-au întrunit, marți seară, într-o ședință extraordinară a CEX.

Conform unor surse, citate de stiripesurse.ro, ministrul Economiei, Niculae Bădălău, s-a folosit de acest prilej pentru a încerca să scape de colegul său de cabinet Răzvan Cuc, pe care l-a criticat vehement, cerând demiterea acestuia.

Este de notorietate “ruptura” dintre cei doi PSD-işti giurgiuveni, după ce Răzvan Cuc s-a împotrivit metodelor de conducere ale lui Bădălău în PSD Giurgiu, Cuc transferându-se, de altfel, ulterior la organizaţia Neamţ, aşa că Bădălău se foloseşte de orice ocazie pentru a încerca “debarcarea” lui Cuc.

Se pare însă că demersul lui Bădălău nu a avut rezultatul scontat de acesta, pentru că, potrivit aceloraşi surse,  acesta ar fi fost contrat imediat de alți colegi de partid, care i-au transmis, așa cum susține România TV, că și el ar trebui remaniat, dacă s-ar face un proces de curățire guvernamentală.

În plus, lui Bădălău i s-a reproșat celebra filmare de anul trecut, de la o petrecere, în care îi înjura pe românii din Diaspora, ceea ce a crescut ura în străinătate față de PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Bădălău, obsedat de…Ceaușescu Ministrul Economiei, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău, împreună cu soția sa Rodica, a deschis, la începutul lunii aprilie 2019, acțiune în instanță pentru doi dintre cei care au protestat în fața vilei sale din Bolintin Vale
13 Iun 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray