2020-08-07 01:37

Şef ALDE, atac la Meleşcanu: "O fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice"

 |  09:42
Şef ALDE, atac la Meleşcanu: "O fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice"

Preşedinte ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, îl atacă dur pe Teodor Meleşcanu, pe care îl numeşte ”o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”, şi care a trădat PNL când a fost numit de Traian Băsescu şef la SIE, iar acum trădează ALDE, fiind propus de PSD la conducerea Senatului.

 "Când a fost numit de Băsescu şef la SIE, a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcţia de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simţ să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii? O fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”, afirmă liderul ALDE Dâmboviţa.

”Numai că dl Meleşcanu a pierdut orice busolă şi acţionează în disperare la comanda PSD. P. S. Trădare, numele tău e Meleşcanu. Şi nu este de la vârstă", încheie Ionel Petre.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

DEZINTEGRAREA PSD
15 Sep 2019

Infecții cu virusul PSD ! Acest virus mortal îl îndobitocește pe bătrânul comunist.
CUCU
15 Sep 2019

Mosule cand te ai uitat ultimate Lara in oglinda? Noi nu te mai vrem dar tu vrei! Nu iti este rusine? La azil cu tine nesimtitule.
PERECHE DE CAPUSE
15 Sep 2019

Molia Comunista moare in fotoliu de momiie pulitica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz