2020-07-06 22:38

Șefi noi la ANOFM, CNCAN și Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

 |  16:26
Șefi noi la ANOFM, CNCAN și Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Premierul Ludovic Orban a numit noi şefi la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN). Deciziile au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Emanuel Victor Picu a fost numit membru al Consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

La Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, Cătălin Constantin Voinea-Mic, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Marius-Sebastian Ionescu.

Totodată, Gheorghe Ioniţă a fost pus în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare în locul lui Rodin Traicu.

Şeful Executivului i-a numit tot miercuri pe Ion Alexandru Zarug în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, şi pe Claudiu Mădălin Giurcău în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz