2019-10-18 21:45

Şeful ANAF, ÎNTÂLNIRE cu Dragnea privind DECLARAŢIA UNICĂ. Schimbări de ultim moment!

 |  14:19
Şeful ANAF, ÎNTÂLNIRE cu Dragnea privind DECLARAŢIA UNICĂ. Schimbări de ultim moment!

Şeful ANAF, Ionuţ Mişa, a declarat marţi, după o discuţie de aproximativ o oră în biroul lui Liviu Dragnea din Parlament, că au discutat aspecte tehnice legate de declaraţia unică.

”(Am discutat cu Liviu Dragnea - n.r.) aspecte strict tehnice despre declaraţia unică, de exemplu (...) astfel încât să funcţioneze cât mai bine şi să nu avem niciun fel de probleme”, a declarat Ionuţ Mişa.

Întrebat ce schimbări s-au decis cu privire la formularul unic, el a spus: “La nivelul formularului unic, din câte ştiţi, e o decizie pe care o ia ministrul prin Direcţia de Legislaţie. ANAF este cel care trebuie să pună practică toate aceste decizii şi acest formular şi să se asigure că nu există probleme la funcţionalitate, la declarare, la numărul de contribuabili”.

Forma finală a declaraţiei unice a fost definitivată, iar formularul care va permite plata online va apărea în 16 mai, a declarat la finalul lunii martie ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Declaraţia unică, care va comasa şapte declaraţii, între care şi Formularul 600, va simplifica procedurile în cazul persoanele fizice care plătesc impozitul pe venit, CAS şi CASS.

”Declaraţia acum este în varianta ei finală. Săptămâna aceasta o vom afişa pe site-urile tuturor instituţiilor publice. Formularul online va apărea pe 16 mai”, a spus Teodorovici, la Antena 3.

Ministrul a spus că, până la finalul anului, Fiscul vrea să facă şi o aplicaţie care va permite plata contribuţiilor de pe dispozitivele mobile.

Teodorovici a subliniat că declaraţia unică nu aduce nimic în plus în ceea ce priveşte numărul de taxe sau cuantumul lor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-17



Parerea ta...

ANONIM
17 Apr 2018

CE SA STABILEASCA UN BANDIT ORDINAR pui de militian CU UN PROST obedient MAFIEI DE CONSTANTA. Ro stat african condus de tampiti si nebuni.
ANONIM
17 Apr 2018

Doua facaturi biologice cu grave afectiuni de discernamant care nu pot realiza ce insemna alinierea la nivel european a nivelului , taxei pe avere, redeventelor , taxei pe lux, etc . SFERTODOCTI INGROAPA VIITORUL UNUI POPOR DE BLAJINI.
COADA DRACULUI
19 Apr 2018

NIMENI NU MAI STIE CE SA FACA . JUCATI LA TOMBOLA CU SORTA OAMENILOR SI FINANTELE TARI . CIRCARILOR , CIUMPALACILOR , MOROCARILOR
ANONIM
19 Apr 2018

E NEVOIE URGENTA DE ALEGERI ANTICIPATE PENTRU A MAI SALVA CE SE POATE DIN ROMANIA.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray