2019-10-17 14:20

Șeful Comisiei Europene, Jean-Claude JUNCKER, laudă guvernarea lui CIOLOȘ

 |  14:57
Șeful Comisiei Europene, Jean-Claude JUNCKER, laudă guvernarea lui CIOLOȘ

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, i-a trimis joi o scrisoare fostului premier Dacian Cioloș în care îl felicită pentru munca „excelentă" în fruntea Guvernului, afirmând că a asigurat „o perioadă de guvernare transparentă, deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a României", se arată în documentul citat de Hotnews.ro.

„La finalul mandatului, pemiteți-mi să vă felicit pentru munca excelentă pe care a realizat-o guvernul dumneavoastră anul trecut. Ați asigurat o perioadă de guvernare transparentă, deschisă și responsabilă fără precedent în istoria recentă a României. Așteptăm cu nerăbdare continuarea, de către guvernul viitor, a unor inițiative precum "România Competitivă", pachetul anti-sărăcie și reforma în administrația publică.  Comisia Europeană rămâne partenerul constant și de nădejde în aceste eforturi, fie prin sprijin financiar, expertiză tehnică sau prin prezența pe teren. Vă doresc numai bine în toate demersurile viitoare".

Juncker i-a scris un mesaj de felicitare și noului premier Sorin Grindeanu.  “Acesta este un moment de mare importanță pentru România și Uniunea Europeană. Așteptăm continuarea trendului pozitiv din Romania în privința unei guvernări stabile, a unei creșteri economice robuste, a creșterii productivității, a ridicării nivelului de trai și a unui sistem judiciar independent care să susțină lupta împotriva corupției”, scrie Junker în mesajul către noul premier român.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

S-A șI GăSIT
07 Ian 2017

CINE pe CINE SĂ LAUDE! HAI SYCTIRRRR!!!!!!!!!!!
EL NU A TRăIT IN ROMANIA
07 Ian 2017

Junker nu a trăit in România in timpul acelei guvernări.Mai era putin si ne extermina...ca sa platim dările si facturile uriașe făceam foame si când ploua sau ningea,ne intra apa in singura pereche de cizme.Le doresc amândurora sa cunoasca viața pe care am dus-o noi in acea guvernare.
BASESCU
07 Ian 2017

Pai cum sa nu il laude,atât timp cât este guvernul zero fonduri europene....
IOHANIS
08 Ian 2017

a ajuns cioara la poarta in genunchi pentru a cere o functie in hasnaua de UE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray